Ostani doma
Novosti
Kako pobijediti krvoločnog neprijatelja ako ga ne možeš vidjeti?

Večeras u ponoć

Kako pobijediti krvoločnog neprijatelja ako ga ne možeš vidjeti?

Ne propustite vrhunski akcijski film 'Predator' s legendarnim Arnoldom Schwarzeneggerom u glavnoj ulozi

Major Dutch Schaefer (Arnold Schwarzenegger) predvodnik je elitne skupine komandosa, specijalizirane za spašavanje vojnih zatočenika. Nova misija njegovu skupinu odvodi u dubine južnoameričke prašume, gdje mora izbaviti nekolicinu zarobljenih vojnika. Nakon rutinski obavljenog zadatka, komandosi se suočavaju sa zastrašujućim nevidljivim neprijateljem, koji ih počinje okrutno ubijati. Među vojnike se uvlači nikada doživljeni strah, a Dutch shvaća kako će se morati suočiti s ubojitim neznancem – prsa u prsa…

Grupa prekaljenih komandosa postaje lovinom u srcu prašume. Jednostavno prepričan zaplet McTiernanova filma ne govori dovoljno u prilog ovom briljantnom ostvarenju iznimne samokontrole i ekonomičnosti. Ako ste u potrazi za filmom oslobođenim romantičnih pod-zapleta, a okrenutom goloj i brutalnoj borbi za opstanak, na pravom ste mjestu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Predator' je kronološkim redom drugi McTiernanov film, iznimno akcijsko ostvarenje bitno naraslog statusa tijekom godina. Priča o neizvjesnoj borbi s izvanzemaljcem izložena je rijetkim spletom kvalitetne glume, fotografije i režije. Svaki od pripadnika tima komandosa priča je za sebe, a zanimljivost glumačkoga odabira najbolje pokazuju sljedeća dva primjera: Bill Duke više je no uspješan redatelj, a Shane Black hvaljeni scenarist. Izvanzemaljac nalik rastafarijanskom ratniku iz pakla, kreacija je poznatog majstora specijalnih efekata, Stana Winstona.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!