Ostani doma
TV novosti
Zbog Dolpha Lundgrena Stallone završio u bolnici: 'Kad snimaš film 'Rocky', odlučili smo da je za inicijaciju potrebno da te netko nokautira!'

Jeste li znali?

Zbog Dolpha Lundgrena Stallone završio u bolnici: 'Kad snimaš film 'Rocky', odlučili smo da je za inicijaciju potrebno da te netko nokautira!'

Popularni glumac Sylvester Stallone, dobitnik Zlatnog globusa za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu 'Creed' 2016., u intervjuu u talk showu Jimmyja Fallona, otkrio je da je tradicija u Rocky filmovima bila da glumac primi 'knock out'!

"Kad snimaš film Rocky, iz nekog razloga, odlučili smo da je za inicijaciju potrebno da te se sruši na pod. Obično je to bila osoba puno jača i veća od mene, poput Carla Weathersa. Ipak, Dolph Lundgren je bio taj koji me je smjestio u bolnicu na četiri i pol dana. Bilo je nevjerojatno. Udario me toliko jako u prsa da je iduća stvar koje sam se sjećao bio let na intenzivno liječenje, okružen s četiri 'časne sestre", otkrio je legendarni Rocky.

Također, i glumac Michael B. Jordon, koji u novom filmu 'Creed' glumi mladog Creeda, sina velikog Rockyjevog rivala, morao je proći inicijaciju, pa je tako završio nokautiran, ležeći na podu! No, Sly je otkrio da se Jordon ustao nakon nokauta i nastavio tući. To se zove požrtvovnost, ili ludost!

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Opakog Stallonea u filmu 'Rocky 3' možete gledati u subotu  na RTL2!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!