Ostani doma
TV novosti
Od Bonnie i Clydea do Rođenih ubojica: Ovo je petero najboljih filmskih banditskih parova

zločesti, jako zločesti

Od Bonnie i Clydea do Rođenih ubojica: Ovo je petero najboljih filmskih banditskih parova

Iako su pozitivci u filmovima popularniji, postoje 'zločesti' banditi koje jednostavno svi obožavaju

Kakvi bi dobri dečki bili bez negativaca? Dosadni! Svaki dobar akcijski film ili drama zahtijevaju jednog ili čak dva lika koji će svojom beskrupuloznošću 'začiniti' radnju.

Mi smo odabrali petero najboljih tandema koji su obilježili filmsku industriju. 

Bonnie i Clyde

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Film koji prati istinitu priču 1967. očarao je čitav svijet! Predivna mlada Faye Dunaway i šarmantni Warren Beatty oduševili su uzajamnom kemijom i šokantnim krvavim scenama.

Butch Cassidy i The Sundance Kid

Drugim riječima, Paul Newman i Robert Redford – najveće face koje je Hollywood poznavao 60-ih godina prošlog stoljeća! Iako se još uvijek ne zna jesu li pravi Butch i Sundance uistinu postojali, redatelj George Roy Hill ovjekovječio ih je na filmu zauvijek!

Mickey i Mallory Knox

Woody Harrelson i Juliette Lewis ista su osoba samo različitog spola! U filmu Rođeni ubojice, nastalom po originalnom scenariju velikog Quentina Tarantina, pričaju priču o bolesnoj opsjednutosti gledatelja kriminalom, nasiljem i krvi.


Leon i Mathilda

Neobična priča o odraslom ubojici koji brine jedino o biljci i malenoj djevojčici, koja je kao magnet privučena ovom neobičnom tipu. Jean Reno i Natalie Portman snimili su maestralno djelo Leon i došli na sam vrh našeg popisa.

Wet bandits

Mokri banditi Harry i Marv pravi su lopovi – pljačkaju, prate i ne libe se prijetiti djetetu kako bi došli do bogatstva. Joe Pesci i Daniel Stern postali su neizostavan dio priče o Kevinu i filmovima Sam u kući koji nas zabavlja svakog Božića. Ove subote 'rođene ubojice' ćemo ipak gledati odvojeno, odličnog Woodyja Harrelsona u zabavnom filmu 'Doc Hollywood' u 20:15 na RTL2, a neponovljivu Juliette Lewis u romantičnoj komediji 'Zamjena' u 21:30 na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!