Ostani doma
Novosti
Od Bonnie i Clydea do Mokrih bandita: Upoznajte 5 najboljih filmskih banditskih kompića!

STVORENI ZA FILMSKA PLATNA

Od Bonnie i Clydea do Mokrih bandita: Upoznajte 5 najboljih filmskih banditskih kompića!

Iako su pozitivci najčešće najpopularniji, i pokoji bandit zaslužuje svojih pet minuta slave.

Kakvi bi dobri dečki bili bez negativaca? Dosadni! Svaki dobar akcijski film ili drama zahtijevaju jednog ili čak dva lika koji će svojom beskrupuloznošću 'začiniti' radnju.

Mi smo odabrali pet najboljih tandema koji su obilježili filmsku industriju. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

5. Bonnie i Clyde

Film koji prati istinitu priču 1967. očarao je čitav svijet! Predivna mlada Faye Dunaway i šarmantni Warren Beatty oduševili su uzajamnom kemijom i šokantnim krvavim scenama.

4. Butch Cassidy i The Sundance Kid

Drugim riječima, Paul Newman i Robert Redford – najveće face koje je Hollywood poznavao 60-ih godina prošlog stoljeća! Iako se još uvijek ne zna jesu li pravi Butch i Sundance uistinu postojali, redatelj George Roy Hill ovjekovječio ih je na filmu zauvijek!

3. Mickey i Mallory Knox

Woody Harrelson i Juliette Lewis ista su osoba samo različitog spola! U filmu Natural Born Killers, nastalom po originalnom scenariju velikog Quentina Tarantina, pričaju priču o bolesnoj opsjednutosti gledatelja kriminalom, nasiljem i krvi.

2. Leon i Mathilda

Neobična priča o odraslom ubojici koji brine jedino o biljci i malenoj djevojčici, koja je kao magnet privučena ovom neobičnom tipu. Jean Reno i Natalie Portman snimili su maestralno djelo Leon i došli na sam vrh našeg popisa.

1. Wet bandits

Mokri banditi Harry i Marv pravi su lopovi – pljačkaju, prate i ne libe se prijetiti djetetu kako bi došli do bogatstva. Joe Pesci i Daniel Stern postali su neizostavan dio priče o Kevinu i filmovima Sam u kući koji nas zabavlja svakog Božića. A upravo njih gledamo ovog prosinca na RTL-u! 


 

Reci što misliš!