Ostani doma
TV novosti
I to se događa: Uspješna voditeljica zatrudnjela je s povećim luzerom

večeras u 22:50

I to se događa: Uspješna voditeljica zatrudnjela je s povećim luzerom

Zabrijali su na jednu večer i mislili da je to to, ali nestašna igra skupo ih je stajala

Novinarka šoubiz E! TV kanala, Alison Scott (Katherine Heigl), upravo je unaprijeđena. S namjerom da proslavi poslovni uspjeh, odlazi u noćni provod sa starijom sestrom Debbie (Leslie Mann). U klubu upoznaju napušenka Bena Stonea (Setha Rogena). I dok Alison čavrlja s Benom, Debbie odlazi kući na poziv svoga supruga pa Alison i Ben ostaju sami plešući i nazdravljajući duboku u noć. Potpuno pijani, veseli par provede strastvenu noć, a ubrzo Alison dozna da je trudna. Ben doznaje veliku vijest i oni odluče ostati zajedno i osnovati obitelj. No prije svega, Ben treba odrasti i početi se odgovornije ponašati.

Redatelj 'Junfera u četrdesetoj' i 'Komičara' te producent slavnih tinejdžerskih serija 'Undeclared' i 'Freaks and Geeks' te blockbustera poput 'Drillbit Taylor', 'Preboljeti Sarah Marshall' i velikog kino hita 'Djeveruše', Judd Apatow, snimio je odličnu komediju sa svojim omiljenim glumcem Sethom Rogenom. Jasno, glavnina glumačkog tereta pala je na leđa istog glumca, o čijoj je izvedbi ovisio krajnji sud o filmu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rogen je još jednom dokazao da je prvoklasni glumac, u ovoj inteligentnoj komediji s neočekivanim i sjajno plasiranim šalama. Katherine Heigl se odlično snašla kao Rogenova suputnica na životnoj prekretnici, dok su sporedne uloge sjajno odradili Leslie Mann i Paul Rudd.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!