Ostani doma
TV novosti
Mjesec dana nakon 'Života na vagi': Krolo uživa u Zagrebu, druži se s drugim kandidatima i sretno je zaljubljen

Pobjednik prve sezone

Mjesec dana nakon 'Života na vagi': Krolo uživa u Zagrebu, druži se s drugim kandidatima i sretno je zaljubljen

Točno mjesec dana nakon što je proglašen pobjednikom showa „Život na vagi“ Splićanin Ivan Krolo uživa u Zagrebu. Splitsko „stanje uma“ zamijenio je zagrebačkim jer je odlučio biti uz svog trenera Marija Mlinarića na zadnjem tjednu besplatnih treninga na Jarunu.

Naravno, odlična mu je to prilika i da se druži s drugim kandidatima s kojima se redovito čuje. Krolo je u finalu showa osvojio 150 tisuća kuna, a ni sad, baš kao ni tada, još uvijek nije siguran gdje će ih uložiti.

„Znam da ću na neko putovanje tijekom ljeta, a i uređujem si stan pa će dio otići na to. Od ostatka još uvijek ne znam što ću“ kaže Ivan. U Zagreb je donio i bicikl kako bi trenirao.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ivan kaže i kako mu se život potpuno promijenio otkad je postao pobjednik „Života na vagi“.

„Mislim da je sasvim normalno da se sve promijenilo, no ono što me najviše veseli jest što mi prilaze ljudi i govore mi da sam im inspiracija da se i oni pokrenu. Dosad nisam čuo niti jedan negativan komentar,“ kaže Krolo. Nakon showa se kaže promijenilo i to da više ne staje na vagu svaki dan jer je to tijekom boravka u kući stalno morao raditi.

A promijenio se i njegov ljubavni status. U kuću je ušao kao slobodan muškarac, a sada je u vezi s Ivanom s kojom je počeo romansu nedugo nakon izlaska iz showa. 

*Zabranjeno preuzimanje više od 600 znakova teksta

 

 

A post shared by Ivan Krolo (@krolourutu) on Jun 2, 2017 at 6:42am PDT

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!