Novosti
Severina kod Šprajca: 'Zbog stresa sam izgubila drugo dijete, ne mogu i Aleksandra'

NEĆE ŠUTJETI!

Severina kod Šprajca: 'Zbog stresa sam izgubila drugo dijete, ne mogu i Aleksandra'

U ponedjeljak navečer u RTL Direktu kod Zorana Šprajca poznata pjevačica Severina Kojić prvi je put javno progovorila o svojoj borbi za skrbništvo nad sinom Aleksandrom.

Puno se ovih dana razgovaralo o pjevačici Severini Kojić i presudi prema kojoj privremenom mjerom petogodišnji Aleksandar živi jedan tjedan s mamom, a drugi s tatom Milanom. Severina je dosad o svemu šutjela, svoje je emocije izrazila kroz pjesmu te odlučila u ponedjeljak navečer u RTL Direktu kod Zorana Šprajca javno priznati istinu o svojoj borbi za malog Aleksandra.  

Poznate i nepoznate mame okupile su se u grupi na Facebooku 'I ja sam majka' da bi dale podršku Severini, ali i svim majkama koje se bore za skrbništvo nad svojom djecom. Među njima je i 42-godišnja Splićanka Nina Kuluz kojoj doslovce prijeti 'ovrha' djeteta, sedmogodišnjeg sina Cesarea.    

„I Nina Kuluz me motivirala da progovorim, razgovarala sam s njezinom prijateljicom, ali i mnogim majkama koje su u istoj situaciji. Zakazao je sustav. Novinari su mi u četiri godine stalno nudili mikrofon da pričam o tome, ali ja sam pričala samo o glazbi. Mislim da sada više nije vrijeme za šutnju, kao i svaka majka koja se bori za svoje dijete, za skrbništvo, kažem da su institucije zakazale i da ne rade svoj posao. Ja sam se stalno vodila za time da je šutnja zlato kako bih zaštitila dijete, ali sada znam da moram progovoriti kako bih zaštitila sina“, započela je svoju ispovijest pjevačica koja trenutno proživljava teške životne trenutke. 

'Kada sam odlučila otići iz te veze, koja je bila psihičko maltretiranje, Milan mi je prijetio da će mi zagorčati život i uzeti glasnogovornika, da će u medijima pričati o meni. Ja sam mislila da je samo ljutit, ali točka na 'i' bila je kad je rekao da će mi oduzeti dijete i da smo u Americi, da bi me zgazio. Mislila sam da će ga ta ljutnja proći, međutim, sada se busa ravnopravnim roditeljstvom i tim izrazima, vjerojatno ponukan svojim odvjetnicima koji su mu to rekli. Moram nešto reći o roditeljstvu. Naime, da biste bili dobar roditelj, prije svega morate biti dobar čovjek. Ako pričamo o roditeljstvu, do treće godine Aleksandrova života Milan Popović nije ga vidio točno 18 mjeseci. Čak je i na sudu priznao i rekao da je mislio kako muškarac nije potreban djetetu u toj prvoj godini. Do objave moje veze sa sadašnjim suprugom, Milan nije izvršavao svoje obaveze. Nije ga zvao ni za ovaj, ni za prošli, ni za pretprošli rođendan. Trebao ga je zvati večeras u 20 sati po toj nakaradnoj privremenoj mjeri, ali ga nije nazvao. Znači, pričati o zajedničkom roditeljstvu, a ne sudjelovati u roditeljstvu, to su dva različita termina', rekla je Severina te dodala kako je Milan propustio Aleksandrov prvi zub, prve korake, točnije, propustio je pola njegovog života.

Nakon toga obrušila se i na sutkinju Veru Nikić te privremenu mjeru koju je donijela. "Ovo nije prva nakaradna mjera sutkinje Vere Nikić. Prošle godine donijela je mjeru da Aleksandar četiri mjeseca ne ide u vrtić. Promrmljala je nešto o 'estradnom nastupu' i izbacila me iz sudnice te donijela privremenu mjeru da dijete ne ide u vrtić".

U RTL Direkt kod Zorana Šprajca Severina Kojić došla je u ime svih žena i majki te im poručila 'da ne posustaju u istjerivanju pravde, iako misli da su institucije puno jače'. „Sad kad sam progovorila, neću stati“, zaključila je pjevačica, a cijeli razgovor pogledajte sami u priloženom videu.

 

Reci što misliš!