Ostani doma
Novosti
Uživajte u ponajboljem animiranom filmu svih vremena: 'U potrazi za Nemom'!

večeras u 20:50!

Uživajte u ponajboljem animiranom filmu svih vremena: 'U potrazi za Nemom'!

Ne propustite Pixarov crtić koji je 2003. osvojio srca djece i odraslih diljem svijeta te je nagrađen Oscarom za najbolji animirani film.

„U potrazi za Nemom“ je crtić koji je osvojio srca djece, ali i odraslih diljem svijeta, nakon što je premijerno objavljen 2003. godine.

Marlin i njegov znatiželjni sin Nemo žive kraj velikog koraljnog grebena. No Nemo, bez obzira na očeva upozorenja, odluči provjeriti što skriva otvoreno more. Mališan se nađe ulovljen u mrežu i prebace ga u akvarij stomatološke ordinacije u Sydneyu. Hrabri otac Marlin kreće za njim i ubrzo sreće zaboravnu ribu Doru koja mu se priključi u opasnoj avanturi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Računalna animacija, koja nam dočarava podvodni svijet dosegla je vrhunac u ovom dirljivom filmu s odlično izgrađenim likovima, prepunom istinskih osjećaja, avanture i smijeha. Glazbu je snimio Oscarom nominirani Thomas Newman, a glasove su u sinkroniziranoj verziji posudili Višnja Šikić, Suzana Nikolić, David Jakovljević, Tarik Filipović, Ljubomir Kerekeš, Urša Raukar, Pjer Meničanin, Alen Šalinović, Goran Navojec, Krešimir Mikić, Filip Šovagović i mnogi drugi.

Animirani hit "U potrazi za Nemom" gledajte večeras na RTL-u.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!