Ostani doma
TV novosti
Isla Fisher i Sacha Baron Cohen aka Borat zajedno su dvadeset godina, imaju troje djece i o tome ne pričaju u javnosti
instagram/Isla Fisher

zanimljiv glumački par

Isla Fisher i Sacha Baron Cohen aka Borat zajedno su dvadeset godina, imaju troje djece i o tome ne pričaju u javnosti

Zgodna riđokosa glumica javno ne priča o privatnom životu, ali je otkrila jednu 'sitnicu', da je nju i nevjerojatnog joj supruga povezao isti studij, no nikad ne biste pogodili koji točno

Zanimljiv glumački par, Isla Fisher i Sacha Baron Cohen zajedno su od 2001. godine, od toga 11 su godina u braku i imaju troje djece. Da su pohađali prestižne akademije za klaune, ispričala je 45-godišnja Isla za The Sunday Times magazin, te iskreno rekla da je to bila jedna od prvih stvari koja ju je privukla kod 'Borata'.

"Oboje smo studirali na akademiji za klaune. Ja sam bila u Jacques Lecoq školi, a on je studirao kod Philippea Gauliera, a zatim smo oboje studirali bouffon, bijelu masku i komediju dell'arte, što me je definitivno jako privuklo kod njega. Kad smo se upoznali, udijelio mi je lijepe komplimente i potaknuo da skupim hrabrost i zatražim svog agenta da me pošalje na audiciju za komediju. I poslao me na audiciju za 'Lovce na djeveruše', i imala sam puno sreće i dobila ulogu."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Isla Fisher (@islafisher) on Oct 13, 2020 at 9:15am PDT

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je Sacha poznat po tumačenju moćnih likova, Isla je oduševljeno otkrila kako on nije glumac metode, tj. ne donosi svoje uloge kući. "On nije glumac metode, tako da jedino moram živjeti s njegovim dlakama na licu."

Iako je Isla sretna zbog suprugove uspješne karijere, žestoko štiti njihov privatni život.

"Odmah sam nervozna čim netko kaže da mu pričam o svom privatnom životu. Živimo u ovome dobu iPhonea, tableta, Instagrama i Twittera, i čini mi se kao da je sva privatnost nestala. Moj odnos sa Sachom mi je iznimno važan, vjerojatno zato traje 20 godina. Osjećam mučninu čim pomislim da bih kao trebala pričati o svojoj obitelji kako bih bolje prodavala svoje knjige ili filmove. Osjećala bih se uistinu nepošteno."

Islu Fisher gledajte u komediji 'Utrka sa susjedima' u subotu u 22:30 na RTL-u.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!