Ostani doma
Novosti
Sjećate se Ashley iz serije 'Princ iz Bel Aira'? Nećete vjerovati kako danas izgleda!

NAKON 29 GODINA

Sjećate se Ashley iz serije 'Princ iz Bel Aira'? Nećete vjerovati kako danas izgleda!

Tatyana Ali imala je tek 11 godina kad je utjelovila lik djevojčice Ashely u jednoj od najpopularnijih serija 90-ih.

Američka glumica, model i R&B pjevačica svoju karijeru započela je još kao klinka Ashley Banks u seriji “Princ iz Bel Aira”, koja se emitirala od 1990. do 1996. godine. Kao jedanaestogodišnjakinja stajala je uz bok Willu Smithu, kojemu je legendarna serija definitvno otvorila vrata Hollywoda.

Tatyana u seriji glumi djevojčicu čija je obitelj izrazito moćna i bogata. Mašta o tome da će jednog dana postati pjevačica, a najdraži član obitelji joj je bratić Will.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Glumica je srednju školu pohađala u Los Angelosu, a 2002. godine na Harvardu je diplomirala antropologiju. Za njezinu glazbenu karijeru navodno je zaslužan Will Smith, koji ju je nakon snimanja serije, 1997. godine nagovorio da se počne baviti glazbom. Do sada je objavila dva albuma, a neke njezine pjesme bile su čak na samomim vrhovima glazbenih ljestvica.

Sudjelovala je i u predsjedničkoj kampanji podržavajući Baracka Obamu. Prošle godine zaručila se za asistenta sa Stanfordskog sveučilišta, a udala se u lipnju. Glumica i Vaughn Rasberry iste su godine postali i roditelji malenog Edwarda Aszarda.

Djevojčica, koja je prije toliko godina osvojila srca publike danas ima 38 godina i majka je prelijepog dječaka.

  • Princ iz Bel Aira

    humoristična serija - SAD - 1994.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu

Reci što misliš!