Ostani doma
TV novosti
Možete li ga zamisliti? 'Matthew McConaughey trebao je dobiti glavnu ulogu u Titanicu'
Van Tine Dennis/Press Association/PIXSELL

KATE WINSLET OTKRILA

Možete li ga zamisliti? 'Matthew McConaughey trebao je dobiti glavnu ulogu u Titanicu'

‘Titanic’ je Leonarda DiCaprija vinuo u zvijezde, no njegova je velika prijateljica i kolegica iz filma nakon više od 20 godina otkrila dobro čuvanu tajnu.

Kate Winslet, koja u kultnoj drami 'Titanic' glumi Rose, a koju večeras gledamo na programu RTL-a, jednom prilikom je u intervjuu otkrila kako je Matthew McConaughey bio prvi izbor redatelja za ulogu Jacka.

‘’Nikad to nisam ispričala našim obožavateljima. S Matthewom sam bila na audiciji i zbilja ga obožavam. Ali da je on dobio ulogu, nikad ne bi bilo velikog prijateljstva koje dijelim s Leom, sve bi bilo drugačije’’, iskreno je izjavila tada glumica.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

No Matthew nije bio jedini potencijalni kandidat za ulogu u omiljenom filmu Jamesa Camerona. Godine 2016. na društvenim mrežama počeo je kružiti video na kojem Kate Winslet čita scenarij zajedno s Jeremyjem Sistom, a poznato je da su za ulogu Rose konkurirale su i Uma Thurman, Gwyneth Paltrow te Winona Ryder.

Film, koji je na kinoblagajnama zaradio vrtoglavih 2,19 milijardi dolara, ove godine slavi svoju 22. godišnjicu.

Matthew McConaughey je, i bez uloge u ‘’Titanicu’’, početkom prošlog desetljeća postao velika holivudska zvijezda, uglavnom zahvaljujući romantičnim komedijama kao što su ‘’Vjenčanje iz vedra neba’’, ‘’Kako se riješiti frajera u 10 dana’’ i ‘’Nije zlato sve što sja’’, a posljednjih godina briljirao je u hitovima ‘’Dobri dileri iz Dalasa’’, ‘’Interstellar’’ i ‘’Vuk s Wall Streeta’’.

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!