Ostani doma
TV novosti
Colin Farrell progovorio o najtežim obiteljskim trenucima: 'Supruga i ja smo bili presretni kad je naš sin sa 4 godine prohodao'
Independent

‘NISTE SAMI’

Colin Farrell progovorio o najtežim obiteljskim trenucima: 'Supruga i ja smo bili presretni kad je naš sin sa 4 godine prohodao'

Irski je glumac poslao dirljivu poruku svim roditeljima djece s posebnim potrebama.

Colin Farrell  2017. godine postao je počasni član medicinske udruge ‘FAST’, koja se bavi proučavanjem Angelmanovog sindroma.

Glumac je tad održao dirljiv govor u kojem je poslao važnu poruku brojnim roditeljima: ‘’Pustite svoj glas. Niste sami. Ja sam jedan od vas i znam kako je odgajati dijete s posebnim potrebama’’.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Farrell je na vlastitoj koži mogao osjetiti što znači živjeti s Angelmanovim sindromom. Naime, njegovom je sinu Jamesu, danas 18-godišnjaku, upravo on dijagnosticiran nedugo nakon rođenja.

Riječ je o rijetkom neurogenetskom poremećaju koji je karakteriziran nedostatkom govora, slabijom ravnotežom i vrlo slabom motorikom, a često se poistovjećuje s autizmom ili cerebralnom paralizom.

Farrell je godinama član spomenute udruge te je zbog njih, između ostalog, opisao je i trenutak beskrajne sreće koju je doživio kada je James s četiri godine napravio svoje prve korake.

 ‘’Sjećam se šoka koji smo supruga i ja doživjeli kad smo saznali za dijagnozu koja je potpuno promijenila naše živote. O tome se premalo priča u javnosti. Pronađite podršku! Borba i savjeti drugih roditelja, koji se nalaze u sličnoj situaciji, pomoći će vam’’, naglasio je. 

Colin Farrell očekuje vas u akcijskom filmu ''bijeg iz gulaga' u petak na RTL-u!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!