Ostani doma
TV novosti
'Predatori': Na Zemlji su lovci, ali ovdje postaju lovina!

večeras u 20:15 na RTL2

'Predatori': Na Zemlji su lovci, ali ovdje postaju lovina!

Plaćenici, ubojice, zatvorenici, vojnici, pobunjenici – na Zemlji nema jačih i opasnijih osoba od njih, no uskoro će među predatorima pronaći više nego dostojne protivnike

Plaćenik Royce (Adrien Brody), meksički gangster Cuchillo (Danny Trejo), veteranka izraelskih vojnih snaga Isabelle (Alice Braga), masovni ubojica Stans (Walton Goggins), ruski specijalac Nikolai (Oleg Taktarov), član RUF-a u Sijera Leoneu, Mombasa (Mmahaershalalhashbaz Ali) te smrtonosni mačevalac Yakuza Hanzo (Louis Ozwaza Changchien) naoružani su do zuba i spremni za krvavi obračun.

Među njima se nalazi Edwin (Topher Grace), nekoć istaknuti fizičar kojemu je propala karijera nakon skandala, a pridružuju im se i Noland (Laurence Fishburne), snalažljiv čovjek, koji je nekako uspio preživjeti na surovom planetu punom predatora.

ZF spektakl producenta Roberta Rodrigueza

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na oduševljenje svih obožavatelja Mettalice, 2013. u kinima po cijelom svijetu bila je prikazana nadrealna glazbena avantura Metallice Nimróda Antala - 'Metallica Thorugh The Never', koja je odlično prihvaćena i koja je pokazala da je Metallica i dalje jedan od najpopularnijih rock-bendova na svijetu. Nekoliko godina ranije isti redatelj snimio je 'Predatore' koje ćemo večeras gledati. 

'Predatori' su nastavak franžize 'Predator', koji se klanja nasljeđu popularnog filmskog serijala, ali ujedno nudi novosti i osvježenja. U glavnoj ulozi pronaći ćemo Adriena Brodyja i Laurencea Fishburnea, ali tu je niz drugi sjajnih glumaca koji su perfektno odradili svoj posao - Topher Grace ('Lude sedamdesete'), Alice Braga ('Božji grad', 'Elysium'), Walton Goggins ('Odbjegli Django'), Oleg Taktarov ('Nacionalno blago') i Danny Trejo ('Od sumraka do zore', 'Machete').

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!