Novosti
Uživajte u prva dva filma o legendarnim avanturama Asterixa i Obelixa!

Sretan rođendan, Asterixe!

Uživajte u prva dva filma o legendarnim avanturama Asterixa i Obelixa!

On je neustrašiv i mal, on je Asterix Gal - i danas slavi svoj 60. rođendan, koji ćemo obilježiti s njegova dva animirana filma!

50. je godina prije Krista, Rimljani su zauzeli skoro cijelu Galiju, no ne i malo selo u kojem žive Asterix, Obelix i njegovi prijatelji, koji uspijevaju oduprijeti se rimskim legijama. Tajna njihovog uspješnog otpora leži u čarobnom napitku, koji im daje nadljudsku snagu. Jedan od Rimljana pokuša ukrasti napitak kako bi otkrio tajnu formulu, ali Asterix uspije prevariti Rimljane otkrivajući im krive sastojke napitka.

Animirani film 'Asterix Gal' gledajte večeras u 19:55 na RTL Kockici.

A nakon toga u 21:10 stiže još jedna urnebesna animirana pustolovina simpatičnih Gala - 'Asterix i Kleopatra'!

Nakon svađe i Cezaorove sumnje u sposobnost egipatskog naroda, Kleopatra se okladi s rimskim imperatorom da će njezini arhitekti u svega tri mjeseca izgraditi velebnu palaču. Zadatak povjeri svom najboljem arhitektu Edifisu, koji će, ako uspije izvršiti zadatak, biti nagrađen velikim bogatstvom, no ako ne uspije, bit će bačen krokodilima. Izbezumljen i prestrašen da neće uspjeti palaču završiti u zadanom roku, Edfis putuje u Galiju potražiti pomoć druida Getafixa i Asterixa.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita