Ostani doma
Novosti
Zabavite se uz vrhunsku komediju s Jasonom Stathamom, Melissom McCarthy i Judeom Lawom: 'Špijunka'

Večeras u 22 sata

Zabavite se uz vrhunsku komediju s Jasonom Stathamom, Melissom McCarthy i Judeom Lawom: 'Špijunka'

Ni špijuni nisu što su nekada bili!

Susan Cooper (Melissa McCarthy) 40-godišnja je agentica CIA-e, koja iz ureda pomaže svojim kolegama na terenu. Pa tako, u zadnjoj akciji asistira agentu Bradleyu Fineu (Jude Law), koji slučajno ubije prodavača oružja Tihomira Boyanova i ne uspije doznati lokaciju kofera u kojem se nalazi nuklearno oružje. Susan otkrije da je Rayna (Rose Byrne), Boyanova kći, kontaktirala Sergija De Lucu, koji ima veze s raznim terorističkim grupama, pa Fine provali u njezin dom, no tamo ga dočeka Rayna i ubije, dok Susan bespomoćna čitavu dramu gleda online iz ureda. Rayna zna identitete tajnih agenata Ricka Forda (Jason Statham) i Karen Walker (Morena Baccarin) pa je sada Susanina šefica Elaine Crocker (Alison Janney) prisiljena dopustiti da Susan, koju nitko iz kriminalnog podzemlja ne pozna, po prvi put krene na teren kao tajna agentica i riješi ovu krizu koja prijeti čitavom svijetu.

Nije ovo bilo prvi put da se Melisa McCarthy zaigrala kao policajaka – svi se rado sjećamo odlične komedije sa Sandrom Bullock ('Specijalne agentice'), koju smo gledali na RTL-u, a svatko tko je bar jednom gledao punašnu Melissu, kad je vidi na ekranu, zna da je smijeh zagarantiran. Melissa McCarthy je majstor komedije, prirodno talentirana komičarka, koja je na početku karijere nastupala u stand-up klubovima New Yorka, da bi nešto kasnije u TV serijama i igranim filmovima ('Djeveruše', 'Krađa identiteta') potvrdila svoj komičarski talent.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Filmski znalci su 'Špijunku' nazvali pravim trijumfom komedije, prvenstveno hvaleći nastup Melisse McCarthy, dok nominacije za Zlatni globus u kategoriji najbolje komedije i najbolje glumice (McCarthy) u komediji, dovoljno govore za sebe. Osim McCarthy, tu su Jude Law, Jason Statham, kojeg prije nismo vidjeli u ovakvoj komičnoj ulozi, Melissin suprug Ben Falcone, zatim Rose Byrne, koja također bilježi nastup u 'Djeverušama', te u manjoj ulozi Morena Baccarin, koje se sjećamo iz sjajne ZF serije 'Firefly', u ovom odličnom filmu koji je napisao i režirao Paul Feig.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!