Ostani doma
TV novosti
'Umri muški 3': Nije problem riskirati kada više nemaš što izgubiti

večeras u 20 sati na RTL2!

'Umri muški 3': Nije problem riskirati kada više nemaš što izgubiti

Uživajte u pravoj muškoj akciji i vrhunski režiranom filmu prepunom napetih scena, dobre priče i odlične glume

Johnu McClaneu (Bruce Willis) ne cvatu ruže. Suspendiran iz njujorške policije i pred rastavom braka, John proklinje svoju nesreću i utapa tugu u alkoholu. No njegovim problemima tu nije kraj. Povrh svega, Simon (Jeromy Irons), brat Hansa Grubera, kojeg je prije nekoliko godina John bacio s nebodera, aktivira bombu u jednoj robnoj kući te zatraži od policije da pozove Johna McClanea. Simon prijeti da će raznijeti školu ako John ne postupi točno prema njegovim uputama. Simon traži od Johna da obavi nekolicinu zadataka, pa John bjesomučno jurca po New Yorku pokušavajući shvatiti koje su Simonove prave namjere.

Filmski serijali često se u svojim nastavcima razvodnjavaju i obožavateljima pružaju samo velika razočaranja. No, u slučaju 'Umri muški 3' situacija je potpuno obrnuta. Štoviše, koliko god je prvi dio 'Umri muški' bio akcijski klasik, a drugi gotovo satira originala, treći je pun pogodak. To je odlično režiran film, prepun napetih scena, dobrog scenarija i odlične glume pa ne čudi što je od strane kritike i obožavatelja primio samo pohvale i najviše ocjene, a mnogi ga smatraju boljim čak i od prvog dijela.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Kao i prvi film, režirao ga je John McTiernan, a uz Brucea Willisa sjajan u ulozi negativca je Jeremy Irons, a tu je i uvijek uvjerljivi Samuel L. Jackson u ulozi vlasnika dućana koji Johnu pomaže u razotkrivanju misterija.

  • Umri muški 3: Osveta

    igrani film, akcijski - SAD - 1995.

    Petak, 23. travnja u 23 sata
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!