Ostani doma
Novosti
Ed O’Neill proslavio se ulogama Ala Bundyja i Jayja Prichetta, ali zamalo nije postao dijelom najpoznatije televizijske obitelji!

MA NE!

Ed O’Neill proslavio se ulogama Ala Bundyja i Jayja Prichetta, ali zamalo nije postao dijelom najpoznatije televizijske obitelji!

Možete li zamisliti da vas u ulozi Jaya Pritchetta već gotovo čitavo deseteljeće nasmijava netko drugi?

Ed O’Neill jedan je od rijetkih sretnika koji se mogu pohvaliti čak dvama projektima koji su mu obilježili karijeru. Nakon što je kao Al Bundy punih trinaest godina nasmijavao mnogobrojne gledatelje u kultnoj humorističnoj seriji ‘’Bračne vode’’, isto to čini devetu godinu zaredom u hvaljenoj ‘’Modernoj obitelji’’.

No simpatični je glumac otkrio kako mu je željena uloga Jaya Pritchetta umalo izmaknula iz ruku.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

‘’Kad sam po prvi put pročitao dio scenarija, pomislio sam kako je ovo nešto najbolje što sam vidio u posljednje vrijeme’’, prisjetio se pa dodao, ‘’no moj me menadžer nazvao i rekao kako se autori dugo nisu mogli odlučiti između mene i Craiga T. Nelsona, no na kraju su ipak njemu odlučili dati prednost’’.

Nekoliko dana kasnije, razočarani O’Neill primio je novi poziv u kojem je doznao kako je ‘’ponovno u igri’’, zahvaljujući upravo Craigu T. Nelsonu koji je tražio preveliku novčanu cifru s kojom se autori nikako nisu mogli složiti, a sve ostalo je povijest.

Eda O'Neilla u popularnom sitcomu gledajte svakim radnim danom u večernjem terminu na RTL2!

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!