Ostani doma
Novosti
Dan Aykroyd želi snimati reboot legendarnog filma 'Blues Brothers'

jedva čekamo

Dan Aykroyd želi snimati reboot legendarnog filma 'Blues Brothers'

Legendarni film iz 1980. koji je razveseljavao generacije ljubitelja blusa, dobre glazbe i šašavog humora mogao bi doživjeti svoje novo izdanje. No, ipak drugačije.

Holivudski glumac Dan Aykroyd zainteresiran je za produkciju nove verzije legendarnog hita 'Blues Brothers' iz 1980. Aykroyd bi u novom filmu htio vidjeti repericu Cardi B i komičarku Tiffany Haddish kao glavne likove, a naslov filma bi, naravno, bio prilagođen u 'Soul Sisters'.

U originalnim 'Blues Brothersima' zvijezde Aykroyd i prerano preminuli John Belushi s cijelim nizom vrhunskih glazbenika jurili su kroz film prepun akcije, nevjerojatnih obrata i odlične glazbe. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U intervjuu za TMZ Aykroyd je kazao da ga cijela ta ideja iznimno veseli i da se iskreno nada kako će dobiti odobrenje studija i lijep budžet za stvaranje filma. Ispričao je da je već sam započeo predprodukciju i napomenuo kako samo čeka 'zeleno svjetlo' iz studija. "Sve je gore! Sve je gore. Dogovaram sve na pet strana u gradu."

I mi se nadamo kako će ovaj projekt zaživjeti ASAP!

U subotu u 13:40 na Kockici pogledajte odličan igrano-animirani film 'Medvjed Yogi' u kojem je Dan Aykroyd posudio glas glavnom liku, medvjedu Yogiju

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!