Novosti
Kako biste uništili neprijatelja, morate ga pronaći, suočiti se s njim, a onda... postati on!

Čovjek bez lica

Kako biste uništili neprijatelja, morate ga pronaći, suočiti se s njim, a onda... postati on!

Ne propustite fantastičan akcijski triler nominiran za Oscara, redatelja Johna Wooa s Johnom Travoltom i Nicolasom Cageom u glavnim ulogama.

Sean Archer (John Travolta) je FBI agent opsjednut hvatanjem Castora Troya (Nicolas Cage), kriminalnog genija koji mu je prije nekoliko godina ubio sina. Toliko je posvećen potrazi da mu je i brak u ozbiljnoj krizi. Nada se da se mukama i neizvjesnosti bliži kraj kad Troy bude ranjen i uhvaćen za vrijeme jednog obračuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @meravigliosi_anni on Jan 29, 2019 at 1:34pm PST

No genijalac je postavio biološku bombu koja može uništi cijeli Los Angeles i ne želi otkriti gdje. Bomba će biti detonirana satom, a jedina osoba koja, osim Troya, zna lokaciju je njegov brat Pollux (Alessando Nivola) pa FBI znanstvenici osmisle plan - kako bi od Polluxa izvukli informacije, na Archerovo lice će privremeno staviti Troyevo.

Treći američki film hongkonškog akcijskog majstora Johna Wooa ('Slomljena strijela', 'The Killer', 'Teška meta') vjerojatno je njegovo najpoznatije ostvarenje uz 'Nemoguću misiju 2'. Uz, za njega, tipično savršenu koreografiju borbi i akcije, film donosi sjajne glumačke izvedbe popularnih holivudskih zvijezda Johna Travolte i Nicolasa Cagea koji se, primjetno je, odlično zabavljaju u svakom kadru.

Reci što misliš!