Novosti
Jeste li znali da je seksi pop diva Rihanna glumila u sedam filmova?
© Splash/Guliver Image

multitalent

Jeste li znali da je seksi pop diva Rihanna glumila u sedam filmova?

Pop diva Rihanna se uz svoju vrhunsku glazbenu karijeru, okušala i u glumačkome svijetu i to u vrlo uspješnim blockbasterima

1. 'Punom snagom, cure: Sve ili ništa' (2006.)

Prvo pojavljivanje mlade Rihanne u filmu, dogodilo se davne 2006. godine. U trećem nastavku filma izvela je svoju tadašnju hit pjesmu "Pon de Replay".

2. 'Bojni brod' (2012.)

U blockbusteru Petera Berga, 'Bojni brod', Rihanna je imala svoju prvu pravu glumačku ulogu. Rihanna je tada u intervjuima često govorila kako ju je "prvo glumačko iskustvo zaista jako preplašilo."

3. 'Ovo je kraj' (2013.)

U apokaliptičnoj komediji koju su režirali Seth Rogen i Evan Goldberg, talentirana pjevačica ostvarila je još jednu manju ulogu. "Pročitao sam negdje kako su joj omiljeni filmovi Superbad i Pineapple Express pa sam joj prvom prilikom odlučio ponuditi ulogu!", rekao je Seth o Rihanni.

4. Annie (2014.)

U obiteljskoj mjuzikl-komediji Annie, Rihanna je odigrala ulogu Moon Goddess. Iako je imala svega nekoliko rečenica u filmu, fanovi su bili potpuni oduševljeni njezinom zastrašujućom pojavom. 

5. Kod kuće (2015.) 

Animirani film 'Kod kuće' stekao je zaradu od 389 milijuna američkih dolara. Prije četiri godine autori animiranih hitova 'Kako izdresirati zmaja' i 'Croods' predstavili su novi crtić koji je odmah osvojio kina i srca diljem svijeta. Rihanna je u njemu posudila glas Dari Tucci. Cilj ovog filma bio je osnažiti mlade djevojke. "Htjeli smo da se cure osjećaju snažno i hrabro, lijepo i moćno. Tako da uvijek mogu vladati svakom situacijom u životu, bez obzira na okolnosti", rekla je Rihanna u jednom intervjuu. 

6. 'Valerian i grad tisuću planeta' (2017.)

Slavna pjevačica utjelovila je lik Bubble, seksi izvanzemaljske plesačice koju su mnogi još puno puta sanjali nakon što su odgledali film. U akcijskom znanstveno-fantastičnom filmu, Rihanna je glumila uz Clivea Owena, Danea DeHaana i svoju jako dobru prijateljicu - Caru Delevingne.

7. 'Oceanovih 8' (2018.) 

Rihanna je glumila uz holivudske zvijezde Cate Blanchett, Sandra Bullock, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Awkwafina, Helenu Bonham Carter i Sarah Paulson u spin-offu popularne trilogije 'Oceanovih 11'. Ovo je dakako najveća Rihannina uloga i do sada daleko najuspješniji film u kojem je glumila. 

 

Znanstveno-fantastični film 'Bojni brod' gledajte u petak u 22:20 na RTL-u!

Reci što misliš!