Novosti
Od ponedjeljka istraživački magazin

NOVA SEZONA

Od ponedjeljka istraživački magazin "Potraga" donosi nove priče koje će uzdrmati hrvatsku javnost

Od ponedjeljka, 3. rujna istraživački magazin “Potraga” vraća se u program RTL-a, a tim istraživačkih novinara svaki radni dan u 19:30, unutar središnje informativne emisije “RTL Danas”, otkriva dosad nerazriješene priče običnih ljudi

Istraživački magazin „Potraga“ u više od godinu dana prikazivanja postao je neizostavan dio Informativnog programa RTL-a i utemeljio se kao jedna od najhvaljenijih i najgledanijih emisija. Svaki je radni dan vrhunska ekipa u potrazi za istinom gledateljima donosila istraživačku priču, ukazivala na probleme u društvu te radila na njihovu rješavanju i mijenjanju nabolje, a s čime će se sve nositi u novoj sezoni otkrila je reporterka i voditeljica emisije Danka Derifaj.

 

“Ponovno ćemo se baviti pričama koje ponajprije zagovaraju ljudska prava, razotkrivati korupciju, kriminal, nepotizam, nepravde u društvu - zapravo sve ono što bi netko želio sakriti. I dalje ćemo se truditi ukazati na problem i anomalije u društvu i nećemo se miriti s tim da sustav ne funkcionira”, istaknula je Danka.

Timu „Potrage“, koji svaki dan iznova postiže zavidne novinarske rezultate i koji čine Ana Trcol, Amela Čilić, Marijana Čikić, Andrej Dimitrijević i Irena Pirjać, ove se sezone pridružila i dugogodišnja novinarka, urednica i redateljica Silvana Menđušić, koja ističe da novi angažman ne doživljava kao posao nego privilegiju te da joj je uvijek izazovno tragati za novim pričama.

„Cijeli tim novu sezonu dočekuje u niskom startu i radi se s puno energije. Hvatat ćemo se teških, kontroverznih i kompleksnih tema koje oblikuju naše vrijeme i pokušat ćemo ih ispričati kroz važne i moćne priče naših protagonista. Osnovna je ideja snažne priče - snažno ispričane“, objašnjava Menđušić.

“Potraga” će se prikazivati od ponedjeljka do petka u 19:30 unutar emisije “RTL Danas”.

Reci što misliš!