Ostani doma
Novosti
'Čuvar životinja': Dobro došli u njegovu džunglu!

danas u 14:25

'Čuvar životinja': Dobro došli u njegovu džunglu!

Nasmijte se uz odličnu komediju s popularnim 'Kraljem Queensa' u kojoj su glasove životinjama posudili Nick Nolte, Adam Sandler, Sylvester Stallone, Jon Favreau i Cher.

Simpatični debeljko Griffin Keyes (Kevin James) odluči zaprositi ljubav svog života, Stephanie (Leslie Bibb), no ona ga odbije objasnivši kratko da se ne želi udati za čuvara u zoološkom vrtu i time mu slomi srce. Ipak, Griffin nastavi pokazivati iznimnu brižnost prema životinjama te nakon pet godina postaje glavni čuvar u Franklin Park zoološkom vrtu.

U čast svome bratu Daveu (Nat Faxon), koji se ženi, Griffin odluči organizirati tulum u ZOO-u, no sav se pogubi kada dozna da je njegova bivša pozvana na slavlje. Dave ponudi Griffinu posao u autokući, objasnivši mu kako je to najbolji način da vrati Stephanie. Kasnije te večeri životinje održe sastanak na kojem zaključe kako je Griffin najbolji čuvar kojeg su ikada imale te mu odluče pomoći da ponovno osvoji Stephanie.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ako ste Jamesa gledali u „Kralju Queensa“ ili možda u nekom od njegovih cjelovečernjih filmova, poput „Policajac iz shopping centra“, znate koliko je James uspješan u tzv. fizičkoj komediji, što se očituje u našem slučaju, u „Čuvaru životinja,“ većinom kroz potjere i padanja. No, jednako je zanimljivo čuti i poznate face, poput Nicka Noltea, Sylvestera Stallonea, Adama Sandlera, Judda ApatowaCher, koji ne samo da su u ovoj vrlo zabavnoj komediji životinjama dali glasove, već i karaktere.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!