Novosti
Gdje su i što sada rade zvijezde serije 'Kako sam upoznao vašu majku'?
RTL

vratila se odlična ekipa!

Gdje su i što sada rade zvijezde serije 'Kako sam upoznao vašu majku'?

Seriju koja nam je pokazala da postoji razlika između prave ljubavi i srodne duše te da se sudbini ne može pobjeći gledajte na programu RTL Kockice

Nakon devet sezona i devet godina snimanja, posljednja epizoda popularne humoristične serije 'Kako sam upoznao vašu majku' prikazana je 31. ožujka 2014. godine. Bila je nominirana za čak 28 nagrada Emmy, no osvojila ih je samo 9.   

1. Alyson Hannigan (Lily)

Alyson je već na početku snimanja serije bila velika zvijezda zahvaljujući seriji 'Buffy, ubojica vampira' i filmskoj franšizi 'Američka pita'. Godine 2016. glumila je u drami 'Do You Take This Man'.  Živi s mužem Alexisom Denisofom i kćerima, 10-godišnjom Satyanom i 7-godišnjom Keevom.

2. Josh Radnor (Ted)

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ted je posljednjih godina glumio u serijama 'Mercy Street' i 'Rise', no u zadnje vrijeme najviše se posvetio svojoj drugoj ljubavi, glazbi, te ima bend s pjevačem i skladateljem Benom Leeom.

3. ​Jason Segel (Marshall)

Jason je još tijekom snimanja serije paralelno gradio i svoju filmsku karijeru, glumio je u filmovima 'Muppeti', 'Preboljeti Sarah Marshall' te 'Snimka seksa'.

2. Cobie Smulders (Robin)

Uloga Robin jedna je od prvih Cobienih uloga u karijeri koja joj je omogućila daljnje dobre angažmane, tako da je dobila ulogu u filmskim hitovima „Osvetnici“, „Osvetnici 2: Vladavina Utrona“ i „Ratnik zime“ te seriji „Agenti SHIELD-a“. Cobie je dobila i svoju seriju 'Stumptown' u kojoj utjelovila je glavni lik, agenticu Dex Parios.Godine 2012. udala se za komičara Tarana Killama i imaju dvije kćeri. 

>> Robin iz 'Kako sam upoznao vašu majku' dobila svoju seriju!

1. Neil Patrick Harris (Barney)

Neil Patrick najuspješniji je od kolega iz serije, a još je kao mali bio dječja zvijezda serije 'Doogie Howser, M.D.'. Za ulogu u mjuziklu 'Hedwig i bijes' 2014. osvojio je prestižnu kazališnu nagradu Tony, čiji je domaćin bio četiri puta, te dva puta nagrade Emmy i Oscara 2015. godine. Oženio se glumcem Davidom Burtkom 2014. godine i, zahvaljujući surogat majci, imaju blizance Gideona i Harper.

>> Barney iz 'Kako sam upoznao vašu majku' oduševio 700.000 obožavatelja skokom u Jadransko more

  • Kako sam upoznao vašu majku

    humoristična serija - SAD - 2011.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu