Ostani doma
Novosti
Gerard Butler na tragu je urote zapanjujućih razmjera

Pad Londona

Gerard Butler na tragu je urote zapanjujućih razmjera

Uživajte u žestokoj akciji s Gerardom Butlerom, Aaronom Eckhardom, Morganom Freemanom i Angelom Bassett

Nakon što zapadne obavještajne agencije proglase pakistanskog dilera oružjem Aamira Barkawija (Alon Moni Aboutboul) idejnim pokretačem nekoliko terorističkih napada, američke postrojbe napadnu njegovo sklonište te ubiju njega i njegovu obitelj. Dvije godine kasnije britanski premijer James Wilson iznenada premine, a na njegov sprovod stižu svi svjetski državni čelnici.

U britanskoj prijestolnici okupili su se najveći svjetski lideri - ali i njihovi najveći neprijatelji

Direktorica američke tajne službe Lynne Jacobs (Angela Bassett) tajnom agentu Mikeu Banningu (Gerard Butler), bliskom prijatelju američkog predsjednika Benjamina Ashera, daje novi zadatak – osigurati predsjednika dok je u posjetu Britaniji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Gerard Butler kao tajni agent Mike Banning te Aaron Eckhard kao predsjednik SAD-a ponavljaju uloge iz “Pada Olimpa”, baš kao i Morgan Freeman, Angela Bassett, Robert Foster, Melissa Leo, Radha Mitchell, u nastavku koji nas smješta u glavni grad Velike Britanije koji se pretvara u smrtonosnu klopku za svjetske čelnike. Počevši od katedrale sv. Pavla, London se pretvara u pravo bojište, dok Mike Banning i predsjednik SAD-a zajedno s MI-6 agentom pokušavaju spasiti živu glavu, ali i spriječiti svjetsku katastrofu.

Naravno, filmska kemija između Butlera i Eckharda, na kojoj je počivao prošli nastavak, pokazala se ključnom i u nastavku. U odnosu dvojice prijatelja, koji se i dalje razvija te nas vodi kroz trenutke očaja i beznadnosti kada jedan drugome pružaju podršku, kao što smo rekli, leži okosnica filma, koji nas upoznaje s londonskim znamenitostima i poznatim lokacijama poput Battersea i Langley parka, u filmu koji jednako tako obiluje uvjerljivim specijalnim efektima, koji će zaprepastiti sve koji su ikada posjetili London te se susreli s njegovim ljepotama.

Reci što misliš!