Ostani doma
TV novosti
Nevjerojatna ljubavna priča Blake Lively i Ryana Reynoldsa: Znali su se dugo i ni na kraj pameti im nije bilo da će oni ikad biti par

izašli s drugima, ali...

Nevjerojatna ljubavna priča Blake Lively i Ryana Reynoldsa: Znali su se dugo i ni na kraj pameti im nije bilo da će oni ikad biti par

Jedan od najzgodnijih holivudskih parova ima pomalo obrnutu priču od uobičajene, ali zasigurno će je rado prepričavati unucima.

Holivudske zvijezde Blake Lively i Ryan Reynolds upoznali su se 2010. snimajući zajedno film 'Green Lantern'. Ryan je tada bio u braku sa Scarlett Johansson, a Blake je bila u vezi s kolegom iz 'Tračerica', Pennom Badgleyjem. Tada još nisu ni slutili kako će se jednog dana zaljubiti jedno u drugo.

Jedno drugome namještali su druge partnere

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nakon otprilike godinu dana oboje su već prekinuli sa svojim partnerima i posve nenadano našli se na istoj večeri na 'double dateu'. Iako je svatko od njih izašao te večeri s drugim, ubrzo je svima za stolom bilo jasno kako su im se rasplamsali osjećaji. "Ona je bila na spoju s drugim muškarcem, a ja s drugom ženom“, ispričao je Ryan u intervjuu za tjednik Sirius XM. "To je vjerojatno bio najčudniji 'date' ikad, jer između nas su frcale iskre kao da je vatromet."

Lijepi glumački par vjenčao se u tajnosti 9. rujna 2012. Vjenčanje je organizirala popularna Martha Stewart i na jedinim fotografijama ikad objavljenima su samo ukrašeni stolovi i ukusna hrana. Jedino što je otkriveno je kako im je pjevala Florence Welch.

Imaju tri kćeri

I Blake i Ryan žele veliku obitelj. Od početka maštaju o tome da imaju puno djece. Ryan je u jednom intervjuu kazao: "Oboje smo iz velikih obitelji, moji roditelji su nas imali četvero, a Blakeini petero. Mnogi ljudi kažu da je to ludo, ali znat ćemo je li uistinu samo ako to i probamo, zar ne? Mislim da ću s njom tu muku proći potpuno sretan."

Bez obzira što jedno drugo stalno opako trolaju na društvenim mrežama, Ryan je priznao da neke od tih objava ipak da supruzi na provjeru. "Objave koje se tiču naših djevojčica i roditeljskih savjeta koje stvarno nitko ne treba shvatiti ozbiljno, prvo pokazujem svojoj supruzi i objavljujem ih samo uz njezino dopuštenje," priznao je glumac u talk showu Entertainment Tonight.

Ryana Reynoldsa gledajte u fantastičnoj akcijskoj komediji 'R.I.P.D. Agenti za počivale u miru' večeras u 22 sata na RTL-u. 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!