Ostani doma
TV novosti

RTL PASSION

'Istine i laži': Nova serija o tajnama koje 20 godina nakon maturalne isplivaju na površinu...

Seriju od 15. listopada možete pratiti na RTL Passionu, a emitirat će se od ponedjeljka do petka u 19.30 sati

Nova serija 'Istine i laži' 15. listopada kreće s emitiranjem na RTL Passionu, a riječ je o projektu srpske Prve televizije. Nastala je po licenci mega popularne argentinske serije 'Graduatos' koja se u nekoliko varijacija prikazuje diljem Europe.

Serija kroz epizode prati različite situacije u životu jedne obitelji, prijatelja, uzvraćenih i neuzvraćenih ljubavi, a kroz epizode se pojavljuju i novi likovi.

Dvadesetak godina kasnije, njihovi putevi se ponovno susreću

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Radnja serije počinje maturalnom večeri koja spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, s Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim outsiderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glazbom i alkoholom, ostat će im svima u pamćenju kao kraj jedne ere i početak nove.

A onda, dvadesetak godina kasnije, njihovi putevi se ponovno susreću. Pavle i Marina su u braku, ne baš sretnom, imaju sina tinejdžera, a Nikola, Kristina i Sloba žive kao da se ništa nje promijenilo - bez stalnog posla, ozbiljnih veza, obitelji...

No, nakon slučajnog susreta između Marine i Nikole na površinu će isplivati tajne iz prošlosti koje će im svima promijeniti živote. Kako? Gledajte seriju na RTL Passionu ove jeseni!

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!