Ostani doma
TV novosti
Zamislite da stvarno postoji tableta kojom biste postali superpametni i megauspješni - Što biste radili?

Večeras u 22 sata

Zamislite da stvarno postoji tableta kojom biste postali superpametni i megauspješni - Što biste radili?

Ne propustite fantastičan film 'Savršena formula' s Bradlyjem Cooperom i Robertom De Nirom

Pisac Eddie Morra (Bradly Cooper) ima kreativnu blokadu zbog koje nikako ne može pisati. Stvaralačka kriza odražava se i na njegovu ljubavnu vezu te ga djevojka Lindy (Abbie Cornish), izgubivši strpljenje i nadu, ostavlja. Eddie sreće Vernona (Johnny Whitworth), brata svoje bivše supruge Mellise (Anna Friel), koji mu daje uzorak nove droge NZT-48, koja bi mu trebala pomoći da se vrati onome što najviše voli – pisanju.

Nakon što popije tableticu, Eddie otkrije da se savršeno sjeća svega što je ikada u životu pročitao, a i njegove socijalne vještine znatno se poboljšaju. Svega nekoliko sati nakon uzimanja čudesne tablete, Eddie počne pisati knjigu. Idući dan Vernon odnese izdavaču što je Eddie napisao i ovaj se oduševi. No efekt droge je nestao pa Eddie odlazi potražiti Vernona da mu da još koju čudesnu tableticu. No Vernon je ubijen, a u njegovu stanu Eddie pronalazi poveću zalihu tableta te ih krene uzimati svakodnevno.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prema romanu 'The Dark Fields' Alana Glynna snimljen je ovaj hvaljeni znanstveno-fantastični triler vrlo zanimljive premise o piscu koji, uzimajući tablete misteriozne supstance, ima faze savršene jasnoće, vizija i snoge, ali rupe u vremenu su njihova nimalo ugodna nuspojava. Radi se o stimulirajućoj formuli koja aktivira dijelove ljudskog mozga koji “spavaju”.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!