Novosti
Zabavite se uz sjajni 'Fled' sa Stephenom Baldwinom, Laurenceom Fishburneom i Salmom Hayek

SAMO NA RTL-U

Zabavite se uz sjajni 'Fled' sa Stephenom Baldwinom, Laurenceom Fishburneom i Salmom Hayek

Iako su pobjegli na slobodu, i dalje su osuđeni jedan na drugoga

Mark Dodge (Stephen Baldwin) vrhunski je haker, koji je zbog svoje posljednje računalne avanture završio u zatvoru, unutar čijih zidina se ne snalazi baš najbolje s obzirom na to da je riječ o mirnom čovjeku nesklonom sukobima. Charles Piper (Laurence Fishburne) opaki je ulični frajer koji svoju kaznu služi u istome zatvoru.

Dodge i Piper nemaju ništa zajedničko, osim što su, zbog mjera predostrožnosti, lancima vezani jedan za drugog. Unatoč očitim poteškoćama, njih dvojica uspiju pobjeći iz zatvora, ali se putem upletu u ozbiljan problem u koji su uključeni i korumpirani federalni agent, kubanski mafijaši i nestala disketa.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Fled', redatelja Kevina Hooksaodličan je akcijski film u kojem se miješaju elementi trilera, komedije, avanturističkog filma, ljubavne priče i zatvorske drame. Jedan od najboljih afroameričkih glumaca generacije, iskusni Laurence Fishburne, te jedan od pripadnika glumačke dinastije Baldwin, simpatični Stephen i zanosna Salma Hayek, jednostavno briljiraju u svojim nastupima.