Novosti
Melissa McCarthy suprugu za 13. godišnjicu braka kupila nimalo romantičan poklon

grozno

Melissa McCarthy suprugu za 13. godišnjicu braka kupila nimalo romantičan poklon

Kćeri su se užasnule kad su vidjele što je zvijezda humoristične serije 'Mike i Molly' poklonila čovjeku s kojim je zajedno dvadeset godina.

Gostujući u popularnom talk showu Ellen, nagrađivana komičarka Melissa McCarthy otkrila je kako je 45-godišnjem suprugu Benu Falconeu za 13. godišnjicu braka  poklonila, ni manje ni više nego mobitel za starije osobe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Melissa McCarthy (@melissamccarthy) on Mar 20, 2017 at 5:35pm PDT

"Dala sam mu... telefon za starije osobe", priznala je voditeljici McCarthy, "Ima ogromne tipke. To je fantastično. Kćeri su nam ostale zaprepaštene time." Dodala je kako je ona od supruga dobila prsten te priznala kako misli da treba poraditi na svojoj romantičnoj strani. 

Doma na večeru za godišnjicu dovela kolegu  

Melissini planovi za proslavu godišnjice bili su jednako 'jadni' poput njezina dara. "Imali smo vrlo romantičnu večer kod kuće s Richardom E. Grantom... koji glumi u mom filmu", rekla je i nastavila. "On je najljepša osoba na svijetu. Na putu prema našoj kući, shvatio je koji je dan i pitao: 'Čekaj, je li danas vaša godišnjica?' Odgovorila sam: 'Da, ti si nam dar.' A onda smo doma svi jeli hamburgere.'

Melissu McCarthy gledajte u humorističnoj seriji "Mike i Molly" od ponedjeljka do petka u 1 sat na RTL2.

Reci što misliš!