Novosti
Znate li koji su najviši glumci Hollywooda?

visoka kategorija zvijezda

Znate li koji su najviši glumci Hollywooda?

Iako se za svijet holivudskih zvijezda govori da je visinom ispod svjetskog prosjeka, među njima opstoje i dobroćudni divovi koje svi obožavaju

Brad Garrett

Američki glumac i komičar, najpoznatiji po ulozi 'zakinutog brata', Roberta Baronea, u seriji 'Raymond', visok je 204 centimetra.

James Cromwell

Najviši glumac ikad nominiran za Oscara, za ulogu u filmu 'Praščić Babe', visok je 201 centimetar.

Liam Neeson

Popularni glumac jednom je izjavio kako ne bi volio da sinovi krenu njegovim stopama: „Odeš na audiciju i kažu ti ili da si im previsok ili da im se ne sviđa tvoj nos.“ Jedan od najpoznatijih irskih glumaca visok je 193 centimetra, a možete ga gledati u povijesnoj drami 'Kraljevstvo nebesko' u petak u 22:20 na RTL-u.

Dwayne Johnson

Holivudski glumac, poznat po svom kečerskom nadimku The Rock, visok je 193 centimetra. Bivšeg profesionalnog hrvača možete gledati večeras u 23:25 u filmu 'Kralj škorpiona', u kojem glumi i njegov prerano preminuli kolega Michael Clarke Duncan, koji je bio 3 centimetra viši od Dwaynea.

Jason Segel

Zvijezda serije 'Kako sam upoznao vašu majku', koju možete gledati svake večeri u 22:25 na Kockici, Jason Segel također je visok 193 centimetra. 

Reci što misliš!