Novosti
Japanski MMA borac Satoshi Ishii sav svoj prihod donirat će Domu u Nazorovoj!

Kakav car!

Japanski MMA borac Satoshi Ishii sav svoj prihod donirat će Domu u Nazorovoj!

Sportaš koji je u Pekingu 2008. osvojio zlatnu olimpijsku medalju u judu, majstor borilačkih vještina i od 2009. uspješan MMA borac, spreman je odreći se japanske putovnice zbog hrvatske

Satoshi Ishii sutra nastupa na 17. German MMA Championshipu u Düsseldorfu, koji će od 23 sata prenositi RTL.

Satoshi Ishii fascinantan je sportaš, osvajač olimpijske zlatne medalje u judu i najpoznatiji japanski MMA borac. Nekoć se borio protiv našeg Cro Copa, a onda se zbog njega prije 2,5 godine preselio u Zagreb i sad trenira u Gajnicama dva puta dnevno.

Sparing partner Mirka Filipovića, nakon što je FFC četvrti put otkazao borbu za naslov teškaškog prvaka, sam je organizirao borbu i izazvao Litavca Rokasa Stambrauskasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Satoshi Ishii | 石井 慧 (@satoshiishii0141) on Sep 2, 2018 at 1:49pm PDT

Prihod od meča donirat će Domu u Nazorovoj

Na svim svojim profilima na društvenim mrežama najavio je  borbu i objavio kako će sav prihod donirati Domu za nezbrinutu djecu u zagrebačkoj Nazorovoj ulici.

Satoshi je početkom godine podnio zahtjev za hrvatskim državljanstvom, s obzirom na to da prema japanskim zakonima njihovi državljani ne mogu imati dvojno državljanstvo, vjerojatno će se morati odreći japanske putovnice kako bi dobio hrvatsku. 

Ne propustite u subotu, nakon borbe Osječanina Saše Milinkovića protiv Murata Malsagova u 23 sata, pratiti i meč ISHII VS. STAMBRAUSKAS u 23:25 na RTL-u.

Reci što misliš!