Novosti
'Gravitacija' - ne propustite jedan od najboljih ZF filmova današnjice!

u ponoć na RTL-u!

'Gravitacija' - ne propustite jedan od najboljih ZF filmova današnjice!

Alfonso Cuarón snimio je remek-djelo s fantastičnim Georgeom Clooneyjem i Sandrom Bullock.

Space shuttle Explorer, kojim zapovijeda veteran Matt Kowalski (George Clooney), nalazi se u Zemljinoj orbiti na novoj misiji. Popravak Hubble space telescopea (HST) ujedno je i prvi zadatak u svemiru Ryane Stone (Sandra Bullock), stručnjakinje za hardware nadogradnju u Hubbleu.

Za vrijeme izlaska iz shuttlea, kontrola misije iz Houstona naređuje Exploreru da se pod hitno vrati na Zemlju. Ubrzo, veza s Houstonom se gubi. I dok komunikacijski satelit udara u Explorer te Hubble, Stone se odvaja od shuttlea te pluta svemirom. 

Osvajač 7 nagrada Oscar!

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

U viziji Alfonsa Cuaróna rođena je “Gravitacija”, jedan od najboljih filmova 2013., koji pruža nevjerojatan vizualni doživljaj. Filmska fotografija je toliko zadivljujuća te zajedno s pričom, koja kroz čitavo trajanje ne popušta ni sekunde, čini vrtoglavu i nevjerojatnu filmsku vožnju.

Genijalni Sandra Bullock i George Clooney jedini su likovi ovog remek-djela, ove drame u svemiru koja je osvojila 7 nagrada Oscar u kategorijama najboljeg redatelja, najbolje fotografije, najbolje originalne glazbe, najboljih vizualnih efekta, najbolje montaže, najbolje montaže zvuka i najboljeg miksanja zvuka, što samo za sebe dovoljno govori o posebnosti ovog filma.