Ostani doma
TV novosti
Denzel Washington, Jodie Foster i Clive Owen u vrhunskom kriminalističkom trileru Spikea Leeja: 'Insajder' večeras na RTL-u!

večeras u 22:15

Denzel Washington, Jodie Foster i Clive Owen u vrhunskom kriminalističkom trileru Spikea Leeja: 'Insajder' večeras na RTL-u!

Izgledalo je poput savršene pljačke banke, no ne sudite zločinu na prvi pogled

Od priznatog redatelja Spikea Leeja dolazi nam napeti akcijski triler 'Insajder' koji je kritičar Wall St. Journala nazivao 'pljačkaškim filmom kojem je u središtu pozornosti novac'. Oscarovci Denzel Washington i Jodie Foster, te za Oscara nominirani Clive Owen glavni su glumci u ovom napetom i eksplozivnom kriminalističkom trileru.

Film snimljen za samo 39 dana

Dalton Russell (Clive Owen) nije obični pljačkaš banaka, on je perfekcionist koji zločin planira do najmanjeg detalja i ništa ne prepušta slučaju. S bandom pljačkaša ulazi u banku, zaključava sva vrata i ljude u banci uzima kao taoce.

Neke scene i dijalozi su čista improvizacija

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Detektiv Frazier (Denzel Washington) dolazi na mjesto pljačke kao glavni pregovarač, no Dalton je uvijek korak ispred njega i osujeti mu svaki pokušaj zaustavljanja pljačke. Kako predsjednik banke u sefu čuva nešto od posebne vrijednost, zove iskusnu i cijenjenu pregovaračicu, Madeline White (Jodie Foster) u pomoć. 

 

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!