Ostani doma
TV novosti
Lucas Black danas slavi 38. rođendan: Zvijezda serije 'NCIS: New Orleans' nikad nije studirao glumu, a oduvijek je maštao da će postati ribar
Instagram/ncisnola

Čestitamo!

Lucas Black danas slavi 38. rođendan: Zvijezda serije 'NCIS: New Orleans' nikad nije studirao glumu, a oduvijek je maštao da će postati ribar

Donosimo vam zanimljive činjenice iz života zvijezde serije 'NCIS: New Orleans'

Lucas Black rođen je 29. studenoga 1982. u Decaturu u Alabami i obožava govoriti svojim izrazitim alabamaškim naglaskom.

Nesuđeni ribar

Lucas je još tijekom srednje škole počeo maštati kako će se 'kad odraste' baviti ribolovom i da ga sudbina nije prvo odvukla u glumu, zasigurno bi postao profesionalni ribar. No bez obzira na to što mu to nije postala profesija, Lucas svoje slobodno vrijeme obožava provoditi u ribolovu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucas Black (@lucas_york_black) on Nov 25, 2019 at 8:32pm PST

Talentirani sportaš

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako su mnogi smatrali kako će se nakon srednje škole baviti američkim nogometom, u kojem je bio izrazito uspješan, nije mu se dalo više trčati za loptom. Uskoro se kod Lucasa rodila nova ljubav prema loptici i sav svoj sportski talent pretočio je u golf u kojem je postao toliko uspješan da je osvojio nekoliko američkih turnira.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucas Black (@lucas_york_black) on Nov 5, 2019 at 8:27am PST

Bez formalne glumačke naobrazbe

Bez obzira na to što Lucas nije učio glumu, već nakon njegova filmskog debija sa 11 godina u filmu Kevina Costnera 'The War', bilo je vidljivo kako je prirodno talentiran te da mu se smiješi dobra filmska karijera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucas Black (@lucas_york_black)

Vrlo religiozan obiteljski čovjek

Kad ga netko pita za bračno stanje, Lucas uvijek odgovori kako je izrazito sretno oženjen muškarac. Vjenčao se s dugogodišnjom curom Maggie O’Brien s kojom ima  sina Augusta i kćer Sophie.

Lucas je glavni lik u trećem dijelu najuspješnije akcijske franšize, 'Brzi i žestoki: Tokio Drift', u kojem se od glavnih likova pojavljuje jedino Vin Diesel, i to u cameo ulozi.

Lucasa Blacka gledajte u kriminalističkoj seriji 'NCIS: New Orleans' od ponedjeljka do petka u terminima 10:10, 18:30 i 1:40 na kanalu RTL Crime. 

  • NCIS: New Orleans

    dramska/ kriminalistička serija - SAD - 2014.

    Ponedjeljak - nedjelja u 18.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!