Novosti
Ne propustite peti nastavak popularnog božićnog filma 'Sam u kući'

Večeras u 20 sati na RTL-u!

Ne propustite peti nastavak popularnog božićnog filma 'Sam u kući'

Svake nedjelje došašća i za Badnjak uživajte u filmskim klasicima bez kojih bi Božić bio nezamisliv.

Baxterovi se sele iz Kalifornije u Maine. U novom domu desetogodišnji Finn Baxter (Christian Martyn) uživa igrati videoigrice, dok njegova starija sestra Alexis (Jodelle Ferland) ne ispušta telefon iz ruku. Njihov otac Curtis (Doug Murray) i majka Catherine (Ellie Harvie) žele da im se sin druži s vršnjacima pa se Finn sprijatelji sa susjedom Masonom (Peter Dacunha), koji Finna uvjerava da duh gangstera Gravana opsjeda novi dom Baxterovih.

Peti, posljednji dio ove uspješne franšize drugi je film koji nas ne vodi u dom Macallister obitelji te prvi čija se radnja ne događa u Chicagu. Uz brojne posvete originalu, ovog puta družimo se s obitelji Baxter. I dok najmlađi član obitelji pokušava postaviti stupicu duhu, upoznajemo se s negativcima koji čine dobro poznati Eddie Steeples, Debi Mazar i najveća zvijezda filma, legendarni Malcolm McDowell

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Mladi Christian Martyn pokazao se kao pravi izbor za vodeću ulogu Finna, a nama je preostalo samo da se dobro zabavimo dok lopovi upadaju u zamke koje im je postavio snalažljivi klinac.