Novosti
Kada 'Ljubav je na selu' urodi plodom: Ovi su se parovi upoznali pred kamerama, a sada su roditelji
Facebook

Bebe sa sela

Kada 'Ljubav je na selu' urodi plodom: Ovi su se parovi upoznali pred kamerama, a sada su roditelji

'Ljubav je na selu' zaslužna je za čitav niz romantičnih priča, a neke su od njih rezultirale obiteljima. Prisjetili smo ih se ususret 10. sezoni, koja uskoro kreće na RTL-u

Farmer osme sezone Zvonko Koprivnjak osnovao je obitelj s Nikolinom Šalić, u koju se zaljubio još na prvom upoznavanju. U emisiji 'Iza kulisa' Zvonko je skupio hrabrost i pred kamerama zaprosio svoju odabranicu, a ona je rekla 'da'. Par je prošlog svibnja dobio kćer. 

I šesta sezona 'Ljubav je na selu' je bila plodna. U njoj su se zaljubili Mihael Sklizović i Sara Hrnčić, koji su se također zaručili pred kamerama. Danas Mihael i Sara imaju sinčića Bornu.

Farmerica pete sezone Dragana Blanuša i njezin tadašnji kandidat Nemanja Blanuša upoznali su se kada je on došao na njezino imanje. Iako su se čitavo vrijeme svađali, pa je Dragana Nemanju čak i potjerala s imanja, ipak su pronašli ljubav. Vjenčali su se 2016. godine, a ubrzo su postali roditelji malene Sare. U listopadu prošle godine supružnici su postali roditelji još jedne kćeri - Lare

Nikolina i Stjepan Pavlić upoznali su se u sezoni emitiranoj 2011. godine. Vjenčali su se 2012., a sada imaju kćer Niku i sina Stjepana. Žive na Stjepanovu imanju u Gredi, kraj Siska.

Prvi koji su svoju ljubav započeli u 'Ljubav je na selu' bili su Mato Smolčić iz Ratkovca i Nikolina Trgovac iz Svete Jane, koji danas imaju dvoje djece. Upoznali su se u prvoj sezoni showa, baš kao i Tomislav i Karolina Copić, koji imaju jedno dijete. 

Valentina Curić iz Čitluka i njezin Vatroslav Tijan iz Ražanca roditelji bi trebali postati 17. veljače, a vjenčanje su najavili za 27. srpnja.

Valja spomenuti i slavnu Nevenku Bekavac koja svog supruga Zvonu Petričevića nije upoznala pred kamerama, ali je mnogo govorila o njemu. Par ima sinčića Stjepana

Ne propustite novu, 10. sezonu showa 'Ljubav je na selu' koja uskoro kreće na RTL-u!

Reci što misliš!