Novosti
Penny razveselila obožavatelje 'Teorije velikog praska': Posljednja epizoda možda neće biti kraj priče o omiljenim štreberima
Instagram

Tračak nade

Penny razveselila obožavatelje 'Teorije velikog praska': Posljednja epizoda možda neće biti kraj priče o omiljenim štreberima

Posljednja sezona popularne serije 'Teorija velikog praska' još nije gotova, no već se priča o rebootu

Obožavateljima serije 'Teorija velikog praska' teško je pala vijest da će se uskoro prestati snimati. Snimanje serije trenutačno je na pauzi, a uskoro će se prikazati drugi dio posljednje, 12. sezone.  

Priča o omiljenim štreberima privedena je kraju najviše zahvaljujući Jimu Parsonsu, koji je zaključio kako mu je bilo dosta biti Sheldon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on Aug 22, 2018 at 1:27pm PDT

Premda je posljednjih dvanaest godina glumila Penny u 'Teoriji velikog praska', čini se da glumici Kaley Cuoco ta uloga još nije dosadila pa se nada rebootu. 

"Svi rade rebootove. I mi bismo mogli, primjerice, za godinu dana, to mi je u redu", rekla je Kaley na dodjeli Zlatnih globusa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco) on Jan 6, 2019 at 9:30pm PST

Omiljena glumica osvrnula se i na činjenicu da je pred njom i ekipom snimanje posljednje epizode serije. 

"Smijala sam se. Pomislila sam: Kako ćemo snimiti posljenjdu epizodu? Nadala sam se da ćemo snimiti unaprijed veći dio jer mislim da ćemo svi plakati. Bit će teško i emotivno - jako volim našu ekipu", rekla je Kaley te dodala da se ekipa pomirila s tim da je seriji došao kraj. 

Seriju 'Teorija velikog praska' možete pratiti na RTL2 u večernjem terminu od ponedjeljka do petka! 

Reci što misliš!