Novosti
FOTO - Zagrijavanje prije susreta Hrvatske i Islanda: RTL-ova ekipa spremna je za prvu utakmicu naše repke!
Janko Gredelj

USKORO!

FOTO - Zagrijavanje prije susreta Hrvatske i Islanda: RTL-ova ekipa spremna je za prvu utakmicu naše repke!

'Mi ćemo ove godine još malo podići letvicu i prenositi najviše utakmica do sada, više od 50, sve ono najvažnije iz Njemačke i Danske bit će na programima RTL-a“, poručio je urednik sporta, Antonio Vuksanović

Hrvatski rukometni reprezentativci danas u 18 sati igraju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a susret hrvatske reprezentacije protiv Islanda, Filip Brkić i Vlado Šola komentirat će s mjesta događanja dok će sve ostale utakmice komentirati urednik sporta na RTL-u Antonio Vuksanović te sportski komentatori Ivan Jurković i Juraj Blažičko.

RTL-ova ekipa spremna je za prijenos prve utakmice naše reprezentacije, a to dokazuju i fotografije iz Njemačke na kojima možete vidjeti kako se naš reporter Boris Jovičić i Vlado Šola zagrijavaju za prijenos. 

RTL-ova ekipa slaže opremu prije utakmice

„S obzirom na važnost rukometa u hrvatskim sportskim okvirima, ali i kod nas na RTL-u, možemo slobodno reći da je u projekt uključen cijeli RTL: od kolega iz tehnike, marketinga, prodaje, cijelog Informativnog programa, ali i programa općenito…  Ovo je peta uzastopna godina da je rukometna reprezentacija u siječnju na RTL-u. Tako da su svi sektori već uigrani i samo nastavljamo tamo gdje smo stali prije nekoliko mjeseci.

Vlado Šola i Boris Jovičić zagrijavaju se prije utakmice

Svi znaju što moraju raditi kako bi u eter izašao vrhunski proizvod kakav zaljubljenici u rukomet i u sport očekuju. A mi ćemo ove godine još malo podići letvicu i prenositi najviše utakmica do sada, više od 50, sve ono najvažnije iz Njemačke i Danske bit će na programima RTL-a“, poručio je Vuksanović. 

Filip Brkić i Vlado Šola spremni su za izvještavanje

Raspored utakmica i prijenosa uživo svih utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva u Danskoj i Njemačkoj 2019. možete pogledati OVDJE!

Reci što misliš!