Novosti
Vicente ima samo jedan cilj - spriječiti svoju voljenu Mariju Jose da se uda za drugog muškarca
RTL

SILVANA BEZ LIPE

Vicente ima samo jedan cilj - spriječiti svoju voljenu Mariju Jose da se uda za drugog muškarca

Ljubav Silvane i Manuela ponovno je na kušnji jer je Antonio Jose izašao iz zatvora i ne želi potpisati razvod

Chivis doznaje kako joj se kći udaje za tjedan dana

Manuel i Vicente posjećuju u bolnici Poncha, koji ima obje ruke slomljene. Chivis od Angie doznaje da se Maria Jose udaje za tjedan dana. Angie razgovara s Vicenteom i govori mu kako zna da ga Maria Jose voli te ga zamoli da zaustavi vjenčanje. Vicente razgovara s Andresom i govori mu da ne oženi Mariju Jose. Antonio Jose izlazi iz zatvora jer je uspio platiti jamčevinu.

Manuel otkriva kako Stella laže da je trudna

Antonio Jose slavi s Rafaelom svoju novu slobodu. Andres priznaje Luciji da je postao bolja osoba otkako ju je upoznao. Chivis i djevojke ne slažu se s Trininim ponašanjem prema Sari jer znaju je ljubomorna na nju zbog Benita. Manuel otkrije kako Stella nema trudnički trbuh, a ona mu pokušava objasniti da je lagala zbog njega. Andres čuje Vicentea kako govori da mu je Maria Jose rekla da ga voli kad su vodili ljubav. Margarita govori Sari da je Benito zaljubljen u Trini.

Angie moli Vicentea da spriječi vjenčanje njezine sestre

Stella je utučena nakon fijaska s Manuelom pa je Poncho i Dominique tješe. Poncho je razočaran jer je Stellina trudnoća ipak bila lažna. Angie otkriva Mariji Jose kako je zamolila Vicentea da spriječi vjenčanje. Manuel i Chivis kažu svojim obiteljima da zajedno idu na poslovno putovanje. Lupiti se to nimalo ne sviđa, ali mama joj govori kako će se razvesti, što jako rastuži Chivisinu najmlađu kćer. Andres zove Luciju na razgovor.

Poslovno putovanje Chivis i Manuela pretvara se u romantičan izlet

Trini prisluškuje razgovor između Manuela i Chivis. Margarita je povrijeđena zbog Angine i Jorgeove veze. Na putovanju Chivis ispituje Manuela hoće li započeti vezu s njom. Zajedno provedu romantičan dan na brodu i strastveno se poljube. Alejandra nastavlja zavoditi Vicentea, a on joj govori da nema curu. Maria Jose govori Vicenteu da ga mrzi, a on počne osjećati grižnju savjesti.

Andres poljubi Luciju

Manuelu se pokvari automobil pa su Chivis i on primorani uzeti sobu u hotelu. Chivis je nervozna, a Manuel želi voditi ljubav s njom. Andres prizna Luciji kako nikad nije vodio ljubav s Marijom Jose te je iznenada poljubi. Chivis i Manuel pričaju o prošlosti i planovima za budućnost. Stella pobjesni kad dozna da su Manuel i Chivis na putovanju pa razmišlja kako to mora javiti Antoniju Joseu.

Manuel i Antonio Jose se svađaju

Antonio Jose dolazi tražiti Chivis, a Trini mu laže kako je ranije otišla na posao. Maria Jose je ljuta na Vicentea, ali se odluči vidjeti s njim. Govori mu kako joj je žao zbog svega što se dogodilo s Andresom i strastveno se poljube. Chivis se vraća kući s Manuelom, gdje zateknu Antonija Josea, koji odmah počne napadati Manuela. Chivis dopusti Antoniju Joseu da prespava kod njih, ali ga podsjeća da se i dalje namjerava razvesti od njega.

Andres je jako tužan zbog Lucije

Andres se ispričava Luciji zbog poljupca, no ona je zaljubljena u Maura pa ga zamoli da prestanu biti prijatelji. Poncho upoznaje Genesis i odmah ostaje zapanjen njome. Andres govori Mariji Jose kako je i dalje voli te da se želi oženiti njome, a Maria Jose je jako zbunjena. Manuel zove Chivis na balkon, što čuje Antonio Jose i posvađa se s njim.

„Silvanu bez lipe“ gledatelji mogu besplatno gledati na web platformi RTLplay - www.rtlplay.hr

Reci što misliš!