Novosti
Chivis se više ne želi boriti sa Stellom za ljubav istog muškarca i odlučuje prekinuti s Manuelom
RTL

SILVANA BEZ LIPE

Chivis se više ne želi boriti sa Stellom za ljubav istog muškarca i odlučuje prekinuti s Manuelom

Manuel pokušava objasniti Chivis kako je upala u zamku Antonija Josea i Stelle, a Andres odlučuje zaboraviti sve i preseliti se u Meksiko

Antonio Jose ne podržava vezu Marije Jose i Andresa

Maria Jose prizna Chivis da više nije djevica. Jorge upozori Vicentea da Antonio Jose neće lako prihvatiti njegovu vezu s Marijom Jose. Andres priznaje Luciji kako razmišlja o tome da prestane biti profesor na fakultetu i premda iznenađena, podržava njegovu odluku. Benito posjećuje Trini, koja ga se srami pa ga prijateljicama predstavlja kao kućnog vrtlara. Chivis dozna da Lupita više ne ide u staru školu pa se posvađa s Antonijem Joseom jer joj je to dopustio.

Stella ne odustaje od borbe za Manuela

Silvana pokušava opravdati poljubac s Manuelom, ali joj Antonio Jose ne vjeruje pa mu ona naposljetku prizna da je zaljubljena u Manuela. Angie kritizira baku zbog toga što neprestano brani Antonija Josea, koji ne dopušta Jorgeu da je posjeti. Vicente i Jorge su i dalje ustrajni u odluci da će se boriti za svoje djevojke. Benjamin priznaje Margariti kako je on napravio stranicu na Facebooku na kojoj joj se ismijavaju. Stella odlazi u Manuelovu sobu i fotografira se s njim dok spava.

Andres odlazi iz grada

Benjamin fizički zaprijeti Margariti, no dolazi Jorge koji je brani sve dok ga ne odvede policija. Poslije se Margarita i Jorge pomire. Chivis se suprotstavi Stelli zbog fotografije koju je poslala Antoniju Joseu, a onda se posvađa s Manuelom. Potom Antonio Jose zaprijeti Manuelu da ne prilazi njegovoj ženi. Stella pokaže Chivis fotografiji na kojoj „spava“ pokraj Manuela. Andres govori Luciji da je donio konačnu odluku i da odlazi iz grada.

Silvana ne vjeruje Manuelovim opravdanjima

Trini dolazi u pekarnicu razgovarati s Benitom, ali je Margarita potjera. Silvana se posvađa s Manuelom zbog fotografije sa Stellom. Potom joj on otkriva kako je Stella napravila veliku rupu u zidu njegove sobe da bi ga mogla uhoditi. Unatoč svemu, Silvana prekida s Manuelom. Antonio Jose dolazi u kuću i posvađa se s Angie jer je dovela Jorgea, a Esteban informira Antonija Josea o vezi Marije Jose i Vicentea. Trini se ispriča Benitu zbog svog ponašanja i napokon mu izjavljuje ljubav.

Stella priznaje Silvani istinu

Manuel napadne Stellu zbog fotografije i natjera je da nazove Chivis i kaže joj istinu. Silvana se prijeti Antoniju Joseu da će promijeniti sve brave u kući kako ne bi mogao dolaziti bez njezina znanja. Stella ostavi glasovnu poruku za Chivis u kojoj joj prizna istinu. Angie govori Manuelu što je njezin otac napravio i kako je sigurna da je Silvana zaljubljena u njega. Andres posjeti Mariju Jose i kaže joj da se seli iz grada, ali da joj oprašta i želi sve najbolje u životu. Silvana odlazi kod Manuela pronaći Angie.

Manuel je zabrinut da će se Silvana vratiti Antoniju Joseu

Silvana podržava Angie u odluci da i dalje bude s Jorgeom. Također, razgovara s Manuelom i objašnjava joj zašto moraju prekinuti, a njega samo zanima hoće li se sada vratiti Antoniju Joseu. Stella i Poncho se poljube, iako se Stella i dalje pretvara da je on ne privlači. Benito prihvati Trininu ispriku, ona ga poljubi, a on padne u nesvijest. Manuel pokušava objasniti Chivis da je upala u Antonio Joseovu zamku, a potom djeci priznaje da ga je Chivis zamolila da prekinu. Naravno, Stella je oduševljena tom viješću.

Marija Jose se osjeća krivom zbog Andresove selidbe

Maria Jose govori Angie kako se Andres seli u Meksiko i da se osjeća krivom zbog toga dok Lucia razmišlja zašto je otišao kod Marije Jose prije odlaska. Pedro prizna Luciji i Manuelu da mu nedostaje Lupita. Trini primijeti da je Silvana tužna, a Chivis joj priznaje da je prekinula s Manuelom. Maria Jose se boji reći ocu da je s Vicenteom u vezi jer on govori Angie da mora odlučiti između njega i Jorgea. Vicente pronalazi Stellu kako ponovno pokušava spavati u Manuelovu krevetu, a kad Silvana to čuje, uđe u žustru raspravu s njom.

„Silvanu bez lipe“ gledatelji mogu besplatno gledati na web platformi RTLplay - www.rtl.play.hr

Reci što misliš!