Novosti
'Budi hladnokrvan' - savršen ljubavni film, ali ne baš klasičnog scenarija

danas u 14:25

'Budi hladnokrvan' - savršen ljubavni film, ali ne baš klasičnog scenarija

Zabavite se uz odličnu komediju s Chrisom Evansom

On (Chris Evans) je scenarist koji želi pisati akcijske priče, no njegov agent Bryan (Anthony Mackie) inzistira kako mu prvo mora napisati romantično-komičnu priču. Problem je taj što on ne vjeruje u ljubav i ljubavna tematika nije nešto što mu se sviđa.

Ponekad život sam krene pisati nevjerojatnu priču

Ali kada sretne nju (Michelle Monghan) i zaljubi se, situacije se lagano krene mijenjati. No kako ovo nije ljubavni film, tako on poprilično poludi kad dozna da je ona već zaručena. Bez obzira koliko izluđen bio, napokon ima podosta materijala i inspiracije za pisanje.

Preporučeno za tebe

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Budi hladnokrvan”' odlična je romantična komedija koja sebe ne uzima ozbiljno, štoviše, čak se sama sebi i ruga, što je i čini toliko simpatičnom. Dečko upoznaje curu koja ima drugog dečka priča je stara koliko je svijeta, no kako je 'Budi hladnokrvan' pristupio ljubavnom trokutu, dao mu je sasvim novi izgled i doživljaj. Ipak, najzanimljiviji od svega je izbor glumaca, koji je prilično impresivan te poziva na bezrezervno gledanje.

Tu su Chris 'Captain America' Evans, Michelle Monaghan, jedna od najljepših glumica današnjice, dok je izbor sporednih glumaca još nevjerojatniji. Prvo, tu je čitav niz glumačkih zvijezda iz kultnih humorističkih serija - Aubrey Plaza ('Park and Recreation', koju smo nedavno gledali u 'Traže se pratilje za vjenčanje', Martin Starr ('Party Down'), Topher Grace (Eric Forman iz 'That 70's show'), a nastupaju i poznati Luke Wilson, Anthony Mackie (Falkon iz 'The Avangers' i 'Captain America', Ian Gruffudd ('Fantastic Four').