Novosti
'96 sati': Ne propustite veliko finale prve sezone hit-serije Luca Bessona!

SAMO NA RTL-U

'96 sati': Ne propustite veliko finale prve sezone hit-serije Luca Bessona!

Pilot ove napete serije na NBC-ju je u veljači 2017. gledalo čak 7,45 milijuna gledatelja te je serija u dvije sezone zaokružila priču o Bryanu Millsu

Od renomiranog redatelja Luca Bessona stigla nam je napeta akcijska serija bazirana na istoimenoj filmskoj trilogiji s Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, a gledateljima daje uvid u priču o nemilosrdnom operativcu kojeg osobna tragedija prisili na donošenje iznimno teških odluka.

Pokušavajući preboljeti smrt vlastite sestre i s velikom željom za osvetom, Mills prihvaća karijeru ubojitog operativca CIA-e. Borba protiv terorista te hvatanje najopasnijih kriminalaca postaju Millsova životna misija.

Pilot ove napete serije na NBC-ju je u veljači 2017. gledalo čak 7,45 milijuna gledatelja te je serija u dvije sezone zaokružila priču o Bryanu Millsu i dala odgovore koji nam nisu pruženi u filmskoj trilogiji. Kao i film, serija je nastala pod pažljivim nadzorom autora Luca Bessona i Alexandera Caryja, a glavne role su ponijeli Clive Standen, slavna Jennifer Beals, poznata svima iz hita 'Flashdance' i Adam Goldberg ('Spašavajući vojnika Ryana').

Akcijsku seriju '96 sati' gledajte večeras u 23:15 na RTL-u. 

Reci što misliš!