Novosti
Veliko finale 4. sezone 'Završnog udarca': Hoće li se Brenda i Fritz napokon vjenčati ili će ih opet spriječiti novi slučaj?

VEČERAS!

Veliko finale 4. sezone 'Završnog udarca': Hoće li se Brenda i Fritz napokon vjenčati ili će ih opet spriječiti novi slučaj?

Fritz i Brenda već neko vrijeme ne skrivaju svoju vezu od njezinih roditelja i žive skupa, a sad okolina, pa i sam Fritz, inzistiraju da se održi svadba

Hoće li se Brenda i Fritz vjenčati?

Rezultati
  • Da   47% (9)
  • Ne, opet će nešto poći po zlu   16% (3)
  • Da, ali to neće biti onako kako su planirali   37% (7)
Vrati se na glasanje

Serija 'Završni udarac' jedna je od zabavnijih kriminalističkih serija u posljednjih nekoliko godina, a radnja prati zamjenicu šefa losanđeleske policije Brendu Leigh Johnson (Kyra Sedgwick) i njezin tim, koji čine detektivi Provenza, Gabriel, Flynn, Sanchez te detektivka Irene, koji rade na posebnim zločinima. 

Paralelno, kroz dosadašnje četiri sezone serije pratimo i Brendinu vezu s FBI-jevim detektivom Fritzom, koji joj nerijetko pomaže da dođe do potrebnih informacija, ali  je i glas razuma u njezinim povremenim preprikama s načelnikom Popeom, ujedno bivšim partnerom. 

Kako smo u posljednjih nekoliko epizoda serije mogli vidjeti, sve češće pojavljivanje Brendinih roditelja, Willie Ray i Claya, koji žarko žele da njihova kći stane pred oltar s detektivom Fritzom te uplovi u svoj drugi, sretniji brak te obilaze kapelice i traže svadbene torte, fanovi s nestrpljenjem očekuju posljednju epizodu četvrte sezone i famozno vjenčanje.

A hoće li se svadba zaista dogoditi ili će je omesti neka nova istraga koju će Brenda morati istraživati sa svojim timom, saznat ćete ako ne propustite večerašnju epizodu na RTL2 u 19.10! 

Reci što misliš!