Ostani doma
TV novosti
Morgan Freeman i Christian Slater u vrhunskom akcijskom filmu 'Pljusak'

večeras u 22:25

Morgan Freeman i Christian Slater u vrhunskom akcijskom filmu 'Pljusak'

Priču za akcijski film 'Pljusak' (Hard Rain) napisao je scenarist 'Brzine', Graham Yost. Izvrstan filmski uradak prepun je atraktivnih i spektakularnih prizora, scenografija je uistinu dojmljiva, a napetost je prisutna tijekom cijele radnje.

Malo mjesto u američkoj zabiti evakuirano je pred prirodnom katastrofom jer kiša pada danima i prijete poplave. U gradu su ostali još samo šerif (Randy Quaid) i njegovi zamjenici te dva bankovna zaštitara koji prevoze novčanu pošiljku na sigurno. Dvojica čuvara zbog pljuska skreću s puta i upadaju u udolinu iz koje se ne mogu izvući te šalju poziv u pomoć, koji presreće grupa pljačkaša. Nakon što mu je kolega pogođen, Tom (Christian Slater) bježi s vrećama u kojima je tri milijuna dolara. Pljačkaši će poduzeti sve da ga uhvate, a u potjeru se uključuje i šerif sa svojim pomoćnicima. Cijelu situaciju dodatno pogoršava kiša koja ne prestaje padati te počinje popuštati brana, jedina prepreka koja još obuzdava podivljalu nabujalu rijeku...

Priču za akcijski film 'Pljusak' (Hard Rain) napisao je scenarist 'Brzine' Graham Yost. Taj izvrstan uradak prepun je atraktivnih i spektakularnih prizora, scenografija je uistinu dojmljiva, a napetost je prisutna tijekom cijele radnje. Uz fantastičnu režiju, svakako treba istaknuti glumačku izvedbu Morgana Freemana i Christiana Slatera, a sugestivna glazba Christophera Younga na najbolji način upotpunjuje doživljaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

  • Pljusak

    igrani film, akcijski - SAD/ Danska/ Velika Britanija/ Njemačka/ Japan - 1998.

    Subota, 30. studenoga 20 sati
    Gledaj na
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!