Novosti
Počelo snimanje showa 'Fittest Family': Obitelji će trenirati Vlado Šola i Nika Fleiss!

USKORO!

Počelo snimanje showa 'Fittest Family': Obitelji će trenirati Vlado Šola i Nika Fleiss!

U idiličnom krajoliku pitoreskne Istre, točnije u okolici mjesta Bale, u tijeku je snimanje novog RTL-ova showa „Fittest Family“, koji nastaje u koprodukciji sa slovenskom Planet TV

Kroz izazove, koji će stajati pred 14 četveročlanih obitelji gledatelje će voditi Doris Pinčić Rogoznica dok će treneri u showu biti proslavljeni hrvatski sportaši Vlado Šola i Nika Fleiss, trener fitnessa Norbert Žmegač Kunić te slovenski akrobatski dvojac F&B, koji čine Filip Kržišnik i Blaž Slanič.

„Jako sam sretna što će gledatelji uskoro na RTL-u gledati „Fittest Family“, koji je baš obiteljski show, ali s druge strane i sportski show, a zna se da smo u tome kao nacija jako dobri. Snimamo u prirodi, na predivnim lokacijama, a ovom je showu najveća vrijednost to što su se obitelji koje se natječu još dodatno povezale i otkrile o svojim članovima neke dosad nepoznate stvari. Jedva čekam da gledatelji počnu uživati u ovom pozitivnom i zabavnom showu“, kaže Doris Pinčić Rogoznica. Svoje oduševljenje showom ne skriva ni osvajač brojnih olimpijskih i svjetskih medalja, bivši rukometni vratar, a danas trener RK Dubrava, Vlado Šola.

„Inače radim s profesionalnim sportašima, koji su posvećeni sportu, žive za sport i od sporta pa je njima pristup drugačiji. U showu „Fittest Family“ riječ je o ljudima koji se bave nekim drugim poslovima, a sport im dođe kao rekreacija. Da stvar bude zanimljivija, riječ je o cijelim obiteljima u kojima su neki članovi više aktivni od drugih pa će biti zanimljivo kako to sve izbalansirati“, kaže Vlado koji je već i prije početka showa zaključio da bi izazovi pred kojima će se naći natjecatelji bili iznimno zahtjevni i za profesionalne sportaše.

I Niki Fleiss, bivšoj skijašici, ovo je prvo televizijsko iskustvo ovakve vrste

„Sve mi je jako zanimljivo, sviđa mi se koncept showa jer su u pitanju natjecanje i borba u kojima guraš sebe preko vlastitih granica. Meni je to odlično, a vjerujem da će biti i gledateljima“, kaže Nika.

Uloga trenera u showu jest voditi obitelji i osmisliti im strategiju kako što lakše i brže proći poligone, ali ujedno ih i motivirati. Svaka obitelj ima četiri člana, od kojih barem jedan mora biti pripadnik nježnijeg spola, a pred njima će biti fizički iznimno zahtjevni izazovi, kao i neki u kojima će strategija biti važnija od fizičke spreme.

„Fittest Family“ je originalno irski format, koji se tamo prikazuje već šest sezona. Osim što je riječ o zabavi za cijelu obitelj, show promovira zdrav način života, zagovara redovitu tjelovježbu te promovira obiteljske vrijednosti. A kako će se hrvatske i slovenske obitelji snaći u izazovima, koja karika će biti najslabija, koji trener će se pokazati najuspješniji i na kraju - koja će obitelj osvojiti titulu najsportskije obitelji? Odgovore donosi show „Fittest Family“ uskoro na RTL-u!

Reci što misliš!