Ostani doma
TV novosti
'Scooby Doo i kibernetički lov': Vesela ekipa rješava tajne cyber svijeta
Fanpop

večeras u 19:55 na Kockici

'Scooby Doo i kibernetički lov': Vesela ekipa rješava tajne cyber svijeta

Uživajte u četvrtom dugometražnom animiranom filmu iz serijala o Scooby Doou

Popularna škvadra posjećuje svoga školskog prijatelja Erica, koji sada na sveučilištu radi na računalnom projektu. Dosjetljivi Eric osmislio je i računalnu igricu u kojoj su glavni likovi upravo Scooby, Shaggy, Velma, Daphne i Fred, a u njoj rješavaju tajne cyber svijeta. U laboratoriju ih upoznaje sa svojim profesorom i partnerom te im pokaže laser koji može prave stvari prebacivati u virtualni svijet.

Međutim, laser je slučajno u pravi svijet poslao Fantomskog Virusa, monstruma iz Ericove igre, no ne zna se tko je pravi krivac za to. Društvo zato počinje istraživati po fakultetu kako bi otkrilo o čemu se radi, no prave nevolje očekuju ih tek kad se nađu u samoj igrici! Kako bi se izvukli, moraju prijeći svih deset razina.   

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

'Scooby Doo i kibernetički lov' četvrti je dugometražni animirani film iz serijala o Scooby Doou, objavljen 2001. godine. Ovoga puta redateljsku klapu drži Jim Stenstrum, koji je radio na nekima od najpoznatijih animiranih filmova svih vremena, poput Štrumpfova, Obitelji Kremenko ili Toma i Jerryja. Ono što ovu avanturu čini još zanimljivijom jest pojavljivanje dobro poznatih zlikovaca iz prethodnih filmova, poput Groznog, Jaguara, Zloduh-gatora, Blatnog Monstruma i Željezne Maske, koji se pojavljuju na posljednjoj razini videoigrice u koju škvadra slučajno upadne.

Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!