Novosti
Matchroom Boxing uživo samo na RTLplayu!

NE PROPUSTITE!

Matchroom Boxing uživo samo na RTLplayu!

Ove subote od 20 sati ekskluzivno na RTLplayu ne propustite prijenos UŽIVO još jednog velikog boksačkog spektakla

U subotu, 20. travnja u organizaciji Matchroom Boxinga u londonskoj O2 Areni čeka nas glavna borba u teškoj kategoriji između 27-godišnjeg Britanca Davida Allena (16-4-2, 13 KO) i 29-godišnjeg Novozelanđanina Lucasa Brownea (28-1, 24 KO).  

Prije glavnog meča, održat će se još jedna iščekivana borba, i to ona između Britanca Derecka Chisore (29-9, 21 KO) i Nijemca, rođenog na Kosovu, Senada Gashija (17-2, 17 KO), također u teškoj kategoriji.

Podsjetimo, prvi meč Dereka Chisore imali smo priliku gledati u prosincu prošle godine, kad je Chisora pretrpio poraz od Dillana Whytea. Prema izjavama Chisorinog trenera, Davea Coldwella, boksač je spreman za susret s Gashijem, koji je u svojih 17 borbi odnio 15 pobjeda te bio poražen samo dvaput.

Nakon što je doživio prvi poraz u svojoj karijeri, u borbi protiv Lenroya Thomasa, David Allen obećava da će dati sve od sebe u borbi protiv Lucasa Brownea. „Premda u iščekivanju borbe nema neprijateljstva, želim ga nokautirati preko cijele O2 arene. Trenirao sam jače nego ikad za ovu borbu i pobijedit ću Lucasa Brownea“, izjavio je Allen za Boxing News 24.

Uz naše komentatore Antonija Vuksanovića i Marija Preskara, ne propustite prijenos uživo najočekivanijeg britanskog boksačkog događaja ove subote od 20 sati samo na sportskom kanalu RTLplaya – RTL Sport!

Registrirajte se besplatno na RTLplay i uživajte u boksačkom spektaklu.

Reci što misliš!