Ostani doma
TV novosti
Melissa McCarthy nije samo komičarka: Devet stvari koje sigurno niste znali o ovoj glumici

SLAVNA SOOKIE

Melissa McCarthy nije samo komičarka: Devet stvari koje sigurno niste znali o ovoj glumici

Danas mnogima omiljena komičarka, Melissa McCarthy je domaćim gledateljima najviše prirasla srcu kao Sookie u kultnim 'Gilmoreicama'

 

Melissa McCarthy najpoznatija je kao glumica, no ona je i spisateljica, producentica i modna dizajnerica. Stiže devet zanimljivosti o ovoj svestranoj komičarki. 

1. Jedna je od najplaćenijih glumica na svijetu

McCarthy svojim je filmovima zaradila pozamašnu količinu novca te  čak nadmašiti poznate muške kolege. Posljednjih godina stalno je na samom vrhu Forbesovog popisa najplaćenijih glumica. Samo prošle godine zaradila je nevjerojatnih 25 milijuna dolara. Procjenjuje se da je ukupno 'teška' 90 milijuna dolara.

2. Usudila se Lucy Liu reći da je kučka

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Bez obzira na njezin snažan karakter, ovo joj je ipak rekla u filmu, riječ je o sceni iz filma 'Charliejevi anđeli' u kojoj je McCarthy imala malu ulogu, no svejedno je jako smiješno. 

3. I njezin je suprug pravi šaljivdžija

McCarthy je udana za Bena Falconea, glumca koji se pojavljivao u 'Gilmoreicama', 'Tammy', 'Krađi identiteta', 'Špijunki' i 'Djeverušama'. Falcone je također sudjelovao u pisanju scenarija i režiji za film 'Tammy' te je suvlasnik njihove produkcijske kuće. 

4. Lik Megan iz 'Djeveruša' stvoren je prema stvarnoj osobi

Svoj lik iz filma 'Djeveruše' Melissa je stvorila na temelju lika i djela televizijskog voditelja Guya Fierija. Otkrila je da je željela i da joj naprave frizuru poput njegove, no rekli su joj da "ne može BITI Guy Fieri".

5. Nije baš zagrijana za tehnologiju

Melissa kaže da ne želi biti osoba koja neprestano bulji u ekran. Također ne voli ni kada drugi ljudi to rade kada su s njom. Priznala je da ne čita čak ni elektroničku poštu. 

6. U srcu je modna dizajnerica

Prije nego što je postala glumica Melissa McCarthy studirala je modni dizajn, a jedno je vrijeme radila i kao kostimografkinja za plesnu kompaniju. Pokrenula se svoju liniju odjeće. 

7. Probila se zahvaljujući seriji 'Gilmoreice'

Amy Sherman-Palladino, koja je stvorila seriju, borila se da uloga Sookie pripadne Melissi. Oduševila ju je njezina energija.

8. Na filmu je debitirala u filmu 'Divlja noć' ('Go')

Melissa se prvi put na filmu pojavila u ovom klasiku iz 1999. Scena s njom traje 50 sekundi. 

9. Melissa je u rodu s Jenny McCarthy

Prvo Melissino televizijsko pojavljivanje bilo je u NBC-jevoj humorističnoj seriji 'Jenny', koja je proslavila njezinu rođakinju Jenny McCarthy

A odličnu komediju 'Šefica' s Melissom McCarthy u glavnoj ulozi pogledajte u subotu u 20:15 na RTL-u.

  • Šefica

    igrani film, komedija - SAD - 2016.

    Subota, 16. listopada 20.15 sati
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!