Novosti
Arnold Schwarzenegger i Sharon Stone u kultnom filmu 'Totalni opoziv'

Večeras na RTL2

Arnold Schwarzenegger i Sharon Stone u kultnom filmu 'Totalni opoziv'

Uživajte u kultnom znanstveno-fantastičnom akcijskom trileru s fantastičnim vizulnim efektima, akrobacijama i originalnom pričom

Inspiriran kratkom pričom „We Can Remember It For You Wholesale“ kultnog SF pisca Philipa K. Dicka nastao je uzbudljivi akcijski SF triler u režiji slavnog Paula Verhoevena („Robocop“, „Sirove strasti“). Priče Philipa K. Dicka neiscrpni su izvor SF ekranizacija - od kultnog „Istrebljivača“ (Blade Runner), „Specijalnog izvještaja“ (Minority Report), „Replikanta“ (A Scanner Darkly), „Isplate“ (Paycheck) i „Nemogućeg susreta“ (The Adjustment Bureau).

Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger) otkriva da sva sjećanja koja ima zapravo nisu njegova, već pripadaju memorijskom čipu usađenom u njegov mozak. Quaid je tajni agent, koji je postao preopasan za vladu pa su mu ugradili čip s lažnim sjećanjima kako bi postao običan građanin koji živi normalan život. Quaid odluči otputovati na Mars kako bi otkrio svoj pravi identitet i osobu koja je odgovorna za njegova lažna sjećanja.

Preporučeno za tebe

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita