Ostani doma
TV novosti
Zapanjujuć reality dating show 'Razodjeveni' gledajte na RTL2: Da, oni na prvi date idu goli!

PON - PET nakon ponoći

Zapanjujuć reality dating show 'Razodjeveni' gledajte na RTL2: Da, oni na prvi date idu goli!

Prve dvije epizode zanimljivog showa 'Razodjeveni' ne propustite gledati večeras od 0:35 na RTL2.

Za odlazak na prvi spoj vjerojatno ćete birati mirna mjesta, možda odlazak u kino ili na romantičnu večeru, a, kao što znamo, izlazak pun iščekivanja može završiti na različite načine, scenarija ima nekoliko. U ovom hrabrom i originalnom australskom TV showu kandidati ne gube vrijeme, već odmah prelaze 'na stvar'

No, za ovakav tip spoja još niste čuli! Čini se da su spojevi kakve smo prakticirali stvar prošlosti jer novi TV dating reality predlaže sasvim radikalan pristup - nakon samo 60 sekundi simpatiju vodite ravno u krevet! 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zasigurno nikada niste ovako brzo nekog odveli u krevet!

Svojevrsni društveni dating eksperiment proveden je u sobi okruženoj TV kamerama, u kojoj se nalazi bračni krevet, a par stranaca, dok trepnete, naći će se razodjeven na njemu. Privlačnost između sudionika različitih društvenih pozadina te seksualne orijentacije, nastoji se ubrzati poticanjem fizičkog i emocionalnog kontakta, brzim upoznavanjem kroz niz vrlo iscrpnih i krajnje osobnih pitanja, da bi na kraju sudionici odlučili žele li ostati i bolje upoznati potencijalnog partnera ili otići, u ovom hrabrom i originalnom showu koji ne gubi vrijeme!

Dating show 'Razodjeveni' gledajte od ponedjeljka do petka nakon ponoći na RTL2.

  • Razodjeveni

    dating show - Australija - 2017.

    Ponedjeljak - petak u kasnovečernjem terminu
Preporučujemo ti još sadržaja

Reci što misliš!